Tuesday, January 6, 2015

3 питання, які потрібно поставити собі перед прийняттям пропозиції роботи

Вам надійшла пропозиція роботи, і вас готові бачити на робочому місці хоч завтра. Звичайно, варто радіти, але потрібно бути впевненими, що ви зважили всі «за» і «проти», перш ніж дати остаточну відповідь.

Варто враховувати, що робота - це не на один тиждень і не на один місяць. Перш ніж ви ввійдете в новий робочий ритм, вникніть в усі нюанси, звикнете до колективу може пройти дуже значний період. До того ж потім прийняти рішення про відхід дуже важко по багато чому ряду причин. Значить, прийнявши пропозицію, ви ризикуєте надовго залишитися в цій компанії.

Якщо до цього ви сиділи без роботи, то може здатися, що будь-яка возможност - це здорово. В якійсь мірі це дійсно так, але пошук кращих варіантів сильно сповільниться, якщо не повністю зупиниться.

Якщо вам надійшла пропозиція в той час, коли ви працевлаштовані, то прийняти рішення буде ще складніше. Потрібно буде детально порівняти те, що у вас вже є і те, що може бути. А якщо ваша поточна роботи не приносить багато радості, то ймовірність прийняти необачне рішення сильно зростає.

Щоб взяти максимально правильне рішення, сайт рекомендує задати собі всього три питання.
Чи зможу я розвиватися як професіонал?

Припустимо, що в даний момент ви працевлаштовані. Потенційна робота здається вельми непоганий, але посада, зарплата, соціальний пакет та обов'язки практично не відрізняються від поточної роботи. Ви можете не надати цьому значення, якщо просто хочете змін або на поточної позиції вас нічого не тримає. Якщо ви не будете отримувати нові навички, які не будете рухатися вгору, чи варто переходити в іншу компанію? Ви можете захотіти нових вражень, але, швидше за все, вам незабаром знову стане нудно. Так може краще постаратися домогтися нових висот на поточній роботі? До того ж тут ви добре орієнтуєтеся, вам не потрібно заново до чогось звикати, достатньо лише проявити ініціативу.

Якщо ви не працевлаштовані зараз, це не привід втрачати існуючу кваліфікацію на роботі, яка надто проста для вас.

Звичайно, ситуації бувають різні, і рішення залежить від багатьох факторів, але не полінуйтеся задати собі це питання і дати на нього чесну відповідь.
Чи буде ця робота відповідати моїм життєвим принципам?

Хороша зарплата може залучити чиє завгодно увагу. Але точно чи вас влаштує те, чим ви будете займатися і як? Відрядження три рази на тиждень в інше місто, робота по вихідних, необхідність затримуватися допізна, збільшення відповідальності, можливі штрафи, надмірна відповідальність, продаж неякісного товару або послуг - що з цього вас влаштує? Крім цих є багато інших нюансів, тут все зводиться до особистим вибором, але зробивши його повернути назад буде вже не так просто і швидко.
Чи відповідає ця робота моїм довгостроковим кар'єрним цілям?

Чи може ця робота позитивно вплинути на вашу кар'єру, привести вас до мети, яку ви ставили для себе в професійному плані? Для деяких дуже важливо рухатися до наміченої мети, а сходинок на цьому шляху може бути досить багато. Чи є ця робота черговою сходинкою вгору?


Необдумане рішення може нести за собою багато наслідків. І завжди краще передбачити ці наслідки, і тоді аналіз і вивірене рішення можна розглядати, як інвестиції в себе.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su