Tuesday, January 13, 2015

Як виправити невдале співбесіду

Як показує практика, більшість претендентів нічого не роблять після невдалого інтерв'ю. Але якщо вам дійсно цікава вакансія, то чому б не спробувати виправити ситуацію?

Якість «ніколи не здаватися» може кардинально змінити думку роботодавця про вас. У будь-якому випадку ви нічого не втратите, якщо спробуєте проявити себе і спробувати щастя. Бути може саме такі пробивні співробітники і потрібні цій компанії? Заради своєї мети потрібно бути готовими переступити через сором'язливість і его. Але зайвий раз нагадувати про себе роботодавцю потрібно дуже акуратно, щоб ефект не вийшов зворотним.
Подяка

За кордоном прийнято дякувати інтерв'юера за приділену вам час електронним листом. У нас ця практика так само входить в моду, тому такий вчинок сприймуть позитивно.

Знаючи персональну адресу представника компанії, з яким ви спілкувалися, це зробити найпростіше. Але можна і відправити лист на загальний адресу компанії, адресувавши його персонально інтерв'юеру, наприклад відповідним зверненням в заголовку листа.

У своєму посланні, крім подяки, ви можете згладити свої промахи і привести факти, про які забули згадати на співбесіді. Тон листа повинен бути позитивним - не просіть про милість і не виправдовуйтесь. сайт рекомендує акцентувати увагу на тому, що ви можете запропонувати компанії, а не на помилках, допущених на співбесіді.
Швидкий контакт

Зв'язатися з роботодавцем можна і по телефону. Уточніть заздалегідь, коли можна зателефонувати, щоб дізнатися про результати інтерв'ю. На відміну від письмового звернення, потрібно розуміти, що у вас буде буквально кілька хвилин для досягнення своєї мети. Тому заздалегідь підготуйтеся: напишіть конспект своїй промові, виділіть важливі моменти і продумайте їх. Звичайно, розмова може піти не так як ви очікували, але заготовлений текст перед очима дуже допоможе. Інтерв'юер може і сам вам подзвонити, тому якщо ви відчули, що співбесіда пройшло не дуже гладко, почніть готуватися в той же день.

Багато претендентів вважають, що дзвонити інтерв'юеру після бесіди - непристойно. Але це скоріше буде сприйнято як гідність, і покаже, що ви дійсно зацікавлені в роботі і готові не сидіти склавши руки.


Звичайно, не варто очікувати, що у всіх випадках результат буде позитивним. Ваш лист можуть видалити не читаючи, з вами можуть навіть відмовитися розмовляти. Простіше нічого не робити і шкодувати про втрачену можливість. Але якщо ви дійсно націлені на результат і готові покинути свою зону комфорту - це може принести результат. Спроба може відкрити вам двері в компанію, на відміну від бездіяльності.

Якщо ваші зусилля все ж не принесуть необхідного результату, то не пропустіть шанс дізнатися причини відмови . Ця інформація може виявитися вкрай корисною - знаючи свої слабкі місця ви зможете від них позбутися.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su