Wednesday, January 7, 2015

5 речей, які роботодавець не скаже кандидату

Роботодавці наймають співробітників частіше, ніж ви шукаєте роботу, відповідно і про процес працевлаштування вони знають набагато більше. Є питання, на які вони можуть вам відповісти, а є й нюанси, які завжди залишаються по той бік.

Коли вас запрошують на співбесіду, роботодавець вже знає про вашу кваліфікацію. Ваше резюме вже вивчено, і якщо ви сидите перед інтерв'юером, це означає, що ваші навички, освіту і досвід підходять для цієї посади. Залишилося в цьому лише упевнитися. Але роботодавець не скаже вам це прямим текстом, як і інші 5 речей, який сайт привів нижче.
Робота вже ваша, не пропустіть її

Якщо вас запросили на співбесіду, то резюме пройшло відбір. Компанія потребує ваших уміннях, а процес найму повинен зайняти якомога менше часу. Менеджер по персоналу хоче, щоб ви зайняли цю вакансію. Ваше завдання полягає в тому, щоб він не передумав.
Роботодавці хочуть, щоб ви підійшли їм, як людина

Ми вже зрозуміли, що ви перебуваєте на співбесіді, тому що ваші навички підходять роботодавцю. Що ж ще він хоче дізнатися? Вони хочуть дізнатися вас, як людину. Працювати з вами всі будуть 5 днів на тиждень, тому важливо, щоб ви вписалися в колектив. Часто з колегами проходиться проводити більше часу, ніж з сім'єю. Тому ваші особисті якості дійсно мають значення, а не тільки професійна оболонка.

Коли роботодавець хоче дізнатися вас з цього боку, відповіді-штампи тільки відштовхнуть його. Якщо ви скажете, що ваш найбільший недолік в тому, що ви трудоголік і занадто багато працюєте, інтерв'юер відчує відсутність щирості. Тому що така відповідь більше схожий на крик: «Візьміть мене, мені потрібна робота», але нічого не розповість про вас.

Не варто скоромовкою видавати соціально прийнятні відповіді, які ви заготовили будинку. Додайте до них більше життя, спробуйте налагодити контакт з інтерв'юером.
Зовнішній вигляд має значення

Те, як ви виглядаєте дійсно має значення при працевлаштуванні. Якщо ви одягнетеся занадто вільно або недбало для співбесіди на досить високу посаду, то може скластися враження, що ви ставитеся до цього несерйозно. Коли ви більше дізнаєтесь про культуру в компанії, тоді питання стане більш прозорим, але на перших етапах будьте формальні і максимально акуратні.
Не будьте занадто нетерплячими

Роботодавцю люблять, коли кандидати проявляють ентузіазм, але не перестарайтеся. Якщо ви будете виглядати занадто нужденним в роботі, це може зменшити ваші шанси. Будучи працевлаштованим, не кажіть, що можете почати прямо зараз. Не дзвоніть в компанію кожен день, щоб дізнатися результати інтерв'ю. Обговоріть терміни ухвалення рішення і домовтеся про конкретний час.
Терміни все сприймають по-різному

На жаль, терміни, які називає роботодавець часто неточні. І прийняття різних рішень у компаніях може значно затягнутися. Коли роботодавець говорить вам, що відповідь ви отримаєте в кінці цього тижня, є всі шанси, що це трапитися в кінці наступного. Але, якщо вас просять вислати резюме ще раз завтра, то зробити це потрібно саме завтра. Ви повинні бути максимально пунктуальні і точні. На жаль, через вплив різних обставин роботодавці часто не можуть чинити так само.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su