Tuesday, January 6, 2015

4 нюансу пошуку роботи, про які часто забувають

Ви підготували хороше резюме, перевірили його на помилки, відібрали найцікавіші вам вакансії - все готово для пошуку нової роботи. Але, швидше за все, ви дещо забули.

Є кілька нюансів, про які дуже часто забувають здобувачі. Деякі просто не вважають їх важливими і благополучно ігнорують, але менш важливими ці нюанси від цього не стають. Розглянемо їх детальніше.
Адреса електронної пошти

Деяким це здається навіть смішним: «Яка різниця, який у мене адресу пошти? Головне, що зі мною можна зв'язатися ». Але роботодавці дійсно звертають на нього увагу. Заведіть собі професійний і лаконічний адресу. сайт рекомендує використовувати ваші ім'я та прізвище: ivan.ivanov@example.com, maxim_petrenko@example.com і т. п. Якщо на якомусь з поштових сервісів ваше ім'я, прізвище і варіанти їх поєднання зайняті - скористайтеся іншим сервісом, їх у наш час дуже багато. Врахуйте, що можливо вам знадобиться продиктувати свою адресу по телефону, і щоб не виникло жодної помилки, він повинен бути досить простий для розуміння на слух. Якщо у вас довга і складна прізвище - використовуйте скорочення. Але вашу адресу ніяк не повинен бути kotenok, bandit82 або щось в цьому дусі.
Телефонний етикет

Перевірте чи не варто у вас замість гудків якась популярна нині пісня. Якщо вам подобається, коли той, хто телефонує людина чує вашу улюблену композицію, то це суто ваша справа, але тільки не в період пошуку роботи. Не випробовуйте долю в надії, що ваші музичні смаки з роботодавцем збігаються. Перше враження - це дуже важливо. І, звичайно ж, ніяких рингтонів під час співбесіди. Ви ж все одно не будете відповідати на дзвінок у такий момент, тому вимикайте звук.
Присутність в інтернеті

Якщо ви думаєте, що роботодавець ніколи не стане шукати вас в інтернеті - ви дуже помиляєтеся. Ваші особисті фотографії, смішні картинки і грубі коментарі легко опиняться в його руках. Слідкуйте за налаштуваннями приватності в соціальних мережах і не викладайте компрометуючі знімки. А ще краще, якщо ви покажете себе справжнім професіоналом: будете викладати цікаві новини, писати замітки, які стосуються вашої сфери діяльності та грамотно обговорювати їх. Пам'ятайте, що інтернет може багато розповісти про вас , і він не так приват, як вам здається.
Правильні рекомендації

Якщо у вас немає рекомендацій з попередніх місць роботи, то не варто давати вигадані телефони та контакти своїх друзів, які можуть сказати, що ви відмінний фахівець. Розкусити вас буде не важко. Просто телефони компаній, в яких ви працювали, вказувати потрібно теж уважно. Там давно могли статися кадрові перестановки, про вас могли забути або взагалі не знати. Тому, перш ніж вказувати контакти колишніх місць роботи, слід самостійно переконатися, що подзвонив зможе отримати потрібну інформацію. Але краще, звичайно, думати про рекомендації заздалегідь - не соромтеся просити письмові рекомендації у своїх керівників поки ваші шляхи остаточно не розійшлися.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su