Saturday, January 10, 2015

Чи варто повертатися до колишнього роботодавця

Йдучи з компанії, завжди є ймовірність повернутися туди знову. Але наскільки це гарна ідея, які ваші шанси, що вас може чекати, і як слід поводитися?

Причин для відходу з компанії може бути стільки ж, скільки і причин повернутися назад. Вам буде простіше адаптуватися до роботи, ви вже знайомі з умовами та принципами роботи, керівництво в курсі ваших навичок і досягнень. Але все може бути і не так гладко. сайт докладніше розглянув, що вас може очікувати, і які шанси повернутися.
Теплий прийом

Не бійтеся стукати в знайому двері, якщо у вас збереглися хороші стосунки з керівництвом. Попрацювавши в іншому місці певний термін, ви напевно придбали додаткові навички та досвід, а значить цілком можете розглядатися, як гідний кандидат. Багато роботодавців позитивно ставляться до колишнім співробітникам, які хочуть повернутися. Це говорить про позитивний імідж організації - тут хочуть працювати.

Не варто побоюватися косих поглядів співробітників. Шукати нові можливості в професійній сфері - це абсолютно нормально. Навіть, якщо ви потрапили під скорочення, а потім знову повернулися. Такий варіант набагато краще частої зміни роботодавців та нерегулярної підробітку, все поставляться з розумінням.

Але майте на увазі, що компанії часто не стоять на місці. Може помінятися керівництво, стратегія, і ви повинні бути готові до змін і до того, що доведеться чогось навчитися заново. Не женіться за минулими звичками.
Колишні конфлікти

Якщо ви були змушені піти з компанії через виниклих розбіжностей і конфліктах з керівництвом або колегами, то варто тричі подумати про повернення, навіть за умови більш високої посади та окладу. Є велика ймовірність, що все повториться, якщо причини, за якими ви пішли все ще актуальні.
Конкуренція

Деякі роботодавці не вітають колишніх співробітників у своїх рядах. Особливо, якщо такі співробітники метушаться між відкрито конкуруючими компаніями. Тут варто уважніше оцінювати можливості та пропозиції, так як висока ймовірність, що назад дороги у вас вже не буде.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su