Tuesday, January 13, 2015

Як знайти улюблену роботу?

«Улюблена робота піднімає рано, і ми з радістю беремося за неї». - Вільям Шекспір.

Людина, коли у нього улюблена робота, йде на неї із задоволенням, у нього горять очі, він захоплений своєю справою, йому хочеться рости і розвиватися у своїй професії, у нього не виникає почуття нудьги або втоми, робота сприймається як щось захоплююче і надихаюче. Робота стає улюбленою, коли починаєш піклуватися про улюблених людей: про себе, про свою сім'ю, про оточуючих тебе людях.

Як же знайти таку роботу? Кілька корисних порад дала нам Катерина Приходько, менеджер з підбору персоналу компанії «Небесна Криниця».

    Будь-яка пропозиція оцінюйте з точки зору ваших цінностей!
    Кожна людина унікальна і живе у відповідності зі своїми установками і цінностями. Улюблена робота завжди цікава Вам і приносить користь іншим. Наприклад, якщо Ви творча особистість, йдіть в креативне агенство, займайтеся організацією концертів, виставок; якщо Ви цінуєте здоров'я та здоровий спосіб життя і хочете, щоб Ваша робота приносила користь людям, займайтеся екологічно чистими продуктами, спортивними клубами, доставкою чистої води.
    Корпоративна культура і цінності компанії повинні бути Вам близькі!
    Корпоративна культура - це якийсь набір цінностей і смислів, основне завдання яких полягає в стимулюванні співробітників до великих досягнень. Якщо ці цінності Вам близькі, Вам буде комфортно і приємно працювати в компанії. Наприклад, одними з основних наших цінностей є довіра і щирість. Це базові цінності, але ми їх виділяємо, бо успіх нашого бізнесу на 100% залежить від людей, які у нас працюють, ми це розуміємо і цінуємо.
    Компанія повинна створювати умови для розвитку і зростання свого персоналу!
    Створення сприятливих умов для праці, професійного зростання та всебічного розвитку співробітників - соціальна відповідальність кожного роботодавця. Компанія повинна вкладати в людей, які хочуть розвиватися та будувати свою кар'єру. Наприклад, у нас в компанії є багато успішних історій професійного та кар'єрного росту: від оператора колл-центру до керівника клієнтського відділу, від торгового представника до керівника відділу продажів, від водія до менеджера з продажу. Якщо Ви можете рости разом з компанією, ця робота може стати Вашої коханої.
    Улюблену роботу мало вибирати за параметрами «задоволення - гроші»!
    Часто перед людиною, яка вирішується змінити місце роботи, стоїть нелегке завдання вибору роботи за кількома важливими критеріями. І якщо у Вас є декілька пропозицій по роботі, щоб вибрати кращий варіант з них, Ви можете застосувати адитивний метод:
        треба скласти список всіх критеріїв вибору і внести їх в таблицю;
        далі треба скласти таблицю значущості факторів, привласнюючи їм ступінь важливості від 0 до 1, щоб в сумі фактори набрали 1;
        щоб розглянути кілька наявних варіантів працевлаштування, потрібно кожної компанії по кожному окремому критерію поставити оцінку від 1 до 5;
        у сумарній рядку, помноживши коефіцієнт фактора на оцінку варіанту роботи, отримаєте підсумкову суму.

Ваш варіант роботи той, який набрав найбільше балів!

Приклад застосування адитивної методу показано у таблиці 1. У цьому прикладі, хоча умови по зарплаті і соціальному пакету в обох компаніях однакові, за підсумком найкращим вибором місця роботи є компанія «Небесна Криниця». Ось ми і визначилися, як знайти свою улюблену роботу!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su