Tuesday, January 13, 2015

4 приводу, через які не варто звільнятися

Багатьох з нас відвідують думки про зміну роботи, коли здається, що все набридло, колеги дратують, немає сил уже бачити начальство і т.п. У яких же ситуаціях варто пересилити себе і відкинути думки про звільнення?

Немає нічого поганого в тому, щоб шукати роботу будучи працевлаштованими - прагнути до чогось більшого і кращого властиво всім людям. Але варто відгородити себе від необдуманих рішень. сайт виділив 4 причини, які не варті того, щоб через них звільнятися.
Набридли колеги

Втомилися від набридливої секретарки начальника, сварливого бухгалтера або сусіда по кабінету, після якого потрібно постійно переробляти роботу? Але цього навряд чи вийде уникнути на іншій роботі. Як відомо, добре там, де нас немає. Візьміть відпустку, як слід відпочиньте, і може після ці колеги вже і не будуть так викликати у вас роздратування.
«Подушка безпеки»

Ваш чоловік або дружина почали добре заробляти, та так, що ви можете сміливо кидати роботу? Це дуже заманливо, але врахуйте, що життя може бути дуже непередбачувана, і потім ви можете сильно пошкодувати, що кинули стабільну роботу. Тверда фінансова грунт під ногами ще нікому не завадила.
Немає сил терпіти начальство

Знайти роботу, де ви будете повністю задоволені керівником, дуже і дуже непросто. Ще складніше, ніж знайти роботу з ідеальними колегами. Тому не варто даремно тішити себе ілюзіями. Краще постаратися налагодити контакт з босом.
Натягнуті відносини

Тихо не любити когось із колег - це одне, а от пережити справжній конфлікт - зовсім інше. Неважливо через що сталася сварка, але хіба звільнення - єдиний спосіб виправити ситуацію? Якщо від цього залежить комфорт вашої роботи, то краще забути про образу і гордості, стати дипломатом і згладити ситуацію самостійно.


Перш ніж приймати таке радикальне рішення як звільнення, необхідно зважити всі «за» і «проти», тричі все обдумати і спробувати виправити ситуацію. Однак, якщо прийти до консенсусу не вдається, на роботі вас незаслужено недооцінюють, кожен день межує зі стресом або мають місце інші серйозні приводи для звільнення , то це рішення буде більш ніж виправданим.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su