Thursday, January 8, 2015

5 способів зіпсувати перше враження

Це трапилося - вас запросили на співбесіду. Потрібно пам'ятати не тільки правила поведінки під час інтерв'ю, але і до нього. Перше враження можна зіпсувати задовго до очної зустрічі з роботодавцем.

Ніхто не хоче саботувати власне інтерв'ю, але багато хто це робить. Звичайно, це відбувається не спеціально, але легше від цього не стане. Якщо 5 пунктів, які сайт привів нижче, здаються вам знайомими, то у вас є можливість надалі збільшити свої шанси.
Ви не прямуєте інструкцій

Ви отримали електронний лист або дзвінок від роботодавця із запрошенням на співбесіду, в якому вам повідомляють про деякі вимоги. Чи завжди ви дотримуєтесь їм? Якщо роботодавець просить вас назвати кілька дат і часових відрізків, коли ви можете прийти на співбесіду, не варто називати тільки одну. Якщо вас просять передзвонити завтра в першій половині дня, то не варто дзвонити після обіду. Покажіть вашу відповідальність і увага до деталей.
Ви повільно реагуєте

Якщо ви вказуєте в резюме свою електронну пошту, то цілком можете отримати лист від роботодавця. І буде дуже неправильно, якщо ви відповісте на нього через тиждень. Перевірка електронної пошти може не бути вашою щоденною звичкою, але коли ви знаходитесь в пошуку роботи, вона повинна стати такою. Інакше роботодавець просто зніме вас з рахунків.
Ви говорите по телефону, коли вам це незручно

У всіх є мобільні телефони, але це не означає, що ми завжди можемо відповісти на дзвінок і поговорити тривалий час. Якщо ви бачите вхідний дзвінок з незнайомого номера, а самі перебуваєте за кермом або в інший незручною для розмови обстановці, то краще ввічливо перенести розмову. Інакше ви будете неуважні і можете допустити багато помилок, не запам'ятати важливу інформацію і т. П. А це потім може дуже негативно позначитися.
Ви втрачаєте ключові деталі

Якщо ви, наприклад, живете в Дніпропетровську, а роботу вам пропонують у Києві, не варто бути повністю впевненим, що вас чекає телефонне або Skype-інтерв'ю , і коштує вже планувати поїздку в офіс компанії. Обов'язково уточнюйте ключові моменти. Ваші здогадки не повинні вам здаватися очевидним фактом.
Ви погодили час співбесіди, перш ніж були впевнені, що зможете

Якщо ви шукаєте роботу, будучи працевлаштованим , то обов'язково повинна бути впевненість, що ви зможете вчасно потрапити на співбесіду. Заздалегідь відпроситися, візьміть відгул і тільки тоді узгодьте дату і час з інтерв'юером. Ніякі справи не повинні вам перешкодити. Якщо ви не працевлаштовані, це правило все одно не треба забувати. Ваші шанси на працевлаштування точно не виростуть, якщо ви будете переносити співбесіди або запізнюватися.
===================================================================================================================================================
Як допомогти близьким з пошуком роботи
Як допомогти близьким з пошуком роботи
Ваш чоловік, дружина або дочка намагається знайти роботу, але безрезультатно? Звичайно, вам хочеться допомогти своїм близьким, але не перестарайтеся! Нашкодити їм в цій ситуації навіть простіше, ніж допомогти.

Для своїх рідних і близьких друзів ми готові на багато що. І якщо у них зараз проблеми з пошуком роботи, то руки так і тягнуться розмістити за них резюме ще на кількох сайтах, обдзвонити десяток компаній або прийти особисто, щоб дізнатися про наявність вакансій. Але багато роботодавців вважають це дивним, і в підсумку ваші старання тільки нашкодять. Ось декілька порад від сайт , як допомогти своїм близьким у працевлаштуванні, і чого безумовно не варто робити.
Чим ви можете допомогти

Надайте підтримку
Недостатня кваліфікація не завжди є причиною тривалого пошуку. Ситуація на ринку праці та економічний стан конкретного регіону і країни в цілому так само мають велике значення. Але в підсумку вихід буде знайдений, просто доведеться почекати трохи довше. Не давайте близькій вам людині зневірятися. Підтримайте його морально, це дійсно допомагає.

Допоможіть готуватися
Перевірте його або її резюме на помилки, дізнайтеся як добре скласти резюме , дайте корисні поради. Уявіть, що ви інтерв'юер і проведіть співбесіду , щоб відпрацювати типові питання. Підготовка до співбесіди - хороший спосіб домогтися потрібного результату.

Коло спілкування
Не соромтеся говорити, що, наприклад, ваша дочка зараз шукає роботу. Може ваш колега або просто знайомий як раз чув про прекрасну можливості, яка їй підійде. Але ви про це ніколи не дізнаєтеся, якщо будете мовчати. Люди часто раді допомогти, потрібно лише просити їх про це. Інформація про хороше претендента може знайти потрібного адресата і через кілька ланок.
Чого робити не варто

Дзвонити менеджеру з персоналу
Один з найпростіших способів зробити так, щоб ваш близький не отримав роботу - самому зателефонувати менеджеру з персоналу. Не важливо хочете ви дізнатися коли приходити вашому чоловікові на співбесіду або уточнити його результати. Щоб не спонукало вас зробити це, утримайтеся.

Прийти разом на співбесіду
Звучить дивно, але так поступають. Зрозуміло, ні на яку роботу після цього розраховувати не слід.

Виконувати всю роботу
Допомога у перевірці резюме, підготовці до співбесіди, пошуку варіантів для працевлаштування - це одне. Але повністю написати за нього резюме, відповідати на пропозиції, відсилати супровідні листи - це зовсім інше. Ви ж не будете потім ходити на роботу замість свого чоловіка. Не потрібно робити все за інших. Пошук роботи - теж робота, і ставитися до нього треба з тією ж відповідальністю.


Ми завжди готові зробити все можливе для своїх рідних і близьких. Але потрібно знати, коли не варто втручатися і краще відступити, щоб ваша допомога - не стала перешкодою.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su