Sunday, January 4, 2015

5 уроків, які ми отримуємо від поганої роботи

Майже кожен стикався з роботою, яку просто неможливо було терпіти. Але навіть від такого досвіду можна отримати кілька хороших кар'єрних уроків, які обов'язково знадобляться в майбутньому.

Робота вам може не подобатися через поганий керівництва, неналежних умов праці, сварливого колективу, а може вам просто не до душі конкретна сфера діяльності. Причин незадоволення роботою може бути безліч, але з усього потрібно витягати корисні уроки. сайт підготував 5 кар'єрних уроків, завдяки яким ви переконаєтеся, що навіть сама погана робота - не марна.
Кар'єра, яку ви не хочете

Коли ви молоді важко точно визначити свої кар'єрні прагнення, і практичний досвід - саме те, що може допомогти зрозуміти напрямок, в якому слід рухатися. Якщо робота з швидким ритмом і постійною метушнею практично повністю вас втомлювала, то слід шукати більш спокійні сфери. А якщо ви працювали в службі підтримки і ненавиділи кожну робочу хвилину, то легко зрозумієте, що тісне спілкування з людьми - точно не для вас. Завдяки різноманітному досвіду легко зрозуміти свої переваги, перевірити себе на міцність і в підсумку знайти те, що дійсно буде приносити задоволення.
Ви сильніше, ніж вам здавалося

Тільки вийшовши із зони комфорту можна зрозуміти на скільки вас може вистачити і морально і фізично. Робота, яка вам не подобається, знаходиться якраз далеко поза цією зоною. А як ми знаємо, те, що не вбиває нас, робить нас сильнішими.
Ви заслуговуєте кращого

Пошук роботи - нелегке заняття. Тому завжди важко піти, навіть коли робота вас не влаштовує, адже ви раді, що вона у вас хоча б є. Але ваша незадоволеність лише доводить наявність амбіцій, бажання добитися більшого, тому що ви розумієте, що заслуговуєте кращого. А це відмінна мотивація не зупинятися на досягнутому.
Можливість стати хорошим лідером

Завдяки поганій роботі ви можете зрозуміти, як стати хорошим лідером, навіть якщо не займали керівну позицію. Спостерігаючи за вашими керівниками та їх помилками, ви можете зробити правильні висновки, навчитися діяти інакше завдяки їх провалів. Вам не подобається, як вони спілкуються з вами і вашими колегами? Тепер ви зможете вести себе правильно, коли в майбутньому надасться така можливість.
Як спілкуватися і досягати результату

Майже кожна робота передбачає спілкування з людьми в тій чи іншій мірі. Завдяки спілкуванню ми вчимося і набираємося досвіду. Тому навіть ненависна робота - хороший досвід удосконалювати свої навички комунікацій. А чим важче умови, тим корисніше досвід.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su