Wednesday, January 7, 2015

Як визначити, чи приживеться ви в компанії

Всі ми намагаємося знайти не просто роботу, а роботу, на яку нам буде приємно ходити. Навіть високий оклад не може згладити постійні стреси, погані умови і натягнуті відносини з колективом.

Незважаючи на популярність компанії і хорошу репутацію, вам може просто не підійти корпоративна культура і ставлення до співробітників. Вас можуть зобов'язувати здавати непотрібні звіти, а за п'ятихвилинне запізнення можуть накладати немаленькі штрафи. Може хтось любить авторитарний стиль управління, а хтось не може і завдання виконати, якщо потрапляє під найменший пресинг.

сайт рекомендує, перш ніж приступати до роботи в новій компанії, навести довідки про традиції та форми управління. Адже зрозуміти наскільки вам буде комфортно працювати - дуже важливо. Від цього буде залежати ваш результат і подальші успіхи.

Оцінити роботодавця можна і в день співбесіди, досить запам'ятати кілька правил.
Умови і традиції

Ставлення до співробітників може багато що сказати про роботодавця. А турбота може виражатися не тільки в заробітній платі. Придивіться до дрібниць: наявність безкоштовних напоїв, частувань, зручність робочих місць, стан техніки. Хороше керівництво завжди намагається зробити перебування співробітників на робочому місці комфортним. Оскільки знає, що лояльний і задоволений співробітник буде продуктивний.

Також хороший знак, якщо компанія влаштовує безкоштовні святкові вечірки, в колективі прийняті спільні поїздки на відпочинок. Про це легко можна дізнатися на співбесіді. Але навіть такі традиції можуть не припасти до смаку интровертам і любителям відокремленого способу життя. Є ризик стати білою вороною.
Свідчення очевидців

Стиль управління - важливий нюанс для багатьох. Швидше за все, на співбесіді вам не розкажуть про всією суворістю керівництва. Тому варто спробувати розпитати інших співробітників про умови роботи, дисциплінарні стягнення, понаднормову роботу та інші моментах. Навіть випадково почута розмова може прояснити деякі питання.

Не забувайте і пошукати відгуки про компанію в інтернеті. Але тут варто враховувати, що з більшою ймовірністю люди вихлюпнули свої негативні емоції, на відміну від задоволених співробітників, у яких немає таких мотивів. Складно оцінити по відкликанню, хто насправді в ситуації був правий, а хто винен.
Разом

Підіб'ємо невеликий підсумок, які ознаки можуть сказати про демократичність компанії:

    керівництво працює нарівні з іншими співробітниками, часто в одному відкритому приміщенні;
    в офісі є безкоштовні чай, кава, вода та частування;
    у співробітників зручні робочі місця, злегка прикрашені власноруч (фотографії близьких, сувеніри);
    дозволений більш вільний дрес-код;
    всі працівники спілкуються один з одним на «ти».


Тепер залишилося зважити всі фактори і зіставити зі своїми вподобаннями.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su