Sunday, January 11, 2015

Як не зірватися з вершини кар'єрного Олімпу?

Ось ваша мета досягнута і нова робота, підвищення, нова посада вже в кишені. Ви задоволені собою і хочете просто почивати на лаврах переможця. Але не поспішайте!

Не слідуйте правилу, яке існувало у вас в університеті: «Перші три курси ти працюєш на заліковку, потім заліковка працює на тебе». Воно в побудові кар'єри не працює. Досягнувши запланованих висот, не зупиняйтеся. Слід дотримуватися деяких важливих правил, щоб завжди грітися в променях кар'єрних слави.

Перше, що вам потрібно, так це закріпити власний успіх. Постійно відповідайте достигнувшие положенню, оскільки колеги можуть розцінити вашу перемогу, як випадковість чи прикру помилку. Доведіть усім, що ви - професіонал своєї справи, який націлений на результат.

Вам слід також звернути увагу на суспільне життя колективу. Спробуйте перейнятися корпоративної атмосферою. Якщо ви стали начальником, спробуйте розробити проекти, які підвищать рівень мотивації працівників. Крім витрати часу на дане заняття, ви отримаєте цінний досвід у відстоюванні своїх інтересів, а також у проведенні зустрічей і виступів. Це допоможе завжди бути в тонусі.

Ваш відпочинок повинен бути продуктивним. Змініть обстановку і постарайтеся відволіктися від робочих справ. Це відновить Ваші сили і убезпечить від професійного виснаження.

Зробіть висновки з приводу ваших досягнень. Може бути ви навчилися говорити «ні» ледачим колегам і припинили брати на себе чужі обов'язки. А можливо, вам просто захотілося зайнятися власними справами.

Добившись всіх поставлених цілей, ви вважаєте, що пройшли свій кар'єрний шлях до кінця. А вам не приходила думка про те, що кінець одного шляху - це початок іншого? Не зупиняйтеся на тому, чого досягли. Рухайтеся в перед!

Радість, яку ви відчули, досягнувши своїх цілей, поступово вщухає. Вам безсумнівно знову захочеться випробувати подібне почуття ще раз. Але не варто дуже поспішати, приділіть увагу своїм планам і бажанням. Іншими словами, одягнувши вашу мрію в форму, надайте їй яскравість і точність. Їй потрібно якийсь час, щоб оформиться в наступну задачу. Адже цілі роблять наше життя такою цікавою.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su