Tuesday, January 13, 2015

Як боротися з хвилюванням на співбесіді

Багато претендентів стикалися з надмірним хвилюванням під час співбесіди. Ваша мова стає невпевненою, долоні починають потіти, а переляк в очах стає все важче приховувати. Як же це подолати?

Багато з тих, хто відчуває стрес і хвилювання на співбесіді, що не стикаються з цією проблемою під час роботи - вони діють чітко і сміливо, здатні швидко знаходити рішення і т. П. Якщо ви плануєте зайняти посаду менеджера з продажу, секретаря, PR-менеджера або іншу, яка передбачає постійний контакт з новими людьми, то недоречне хвилювання може стати серйозною перешкодою. Але навіть якщо ви технічний спеціаліст або аналітик, а ваша професія не передбачає постійного спілкування, то надмірна схвильованість так само знизить ваші шанси на працевлаштування. сайт підготував 5 порад, які допоможуть вам справитися з цією проблемою.

Змініть свій настрій - пам'ятайте, що ви не на допиті, і питання життя і смерті тут не вирішується. Поставтеся до співбесіди як до дослідження, життєвому тренінгу, який дозволить вам отримати досвід і, можливо, нову роботу. Дивіться на інтерв'ю як на можливість показати себе і оцінити з боку - це лише можливість, а не остання спроба.

Побудьте трохи інтерв'юером. Так склалося, що привілей ставити питання найчастіше належить більш сильним і старшим, тому на співбесіді ми себе почуваємо невпевнено. Не забувайте, що під час співбесіди не тільки компанія вибирає собі співробітника, але і співробітник компанію. Не соромтеся задавати питання - це не лише дозволить отримати корисну інформацію про компанії, але і додасть вам упевненості, так як ви візьмете ініціативу в свої руки.

Не сприймайте інтерв'юера як ворога, який хоче вас залякати, принизити і залишити без роботи. Він просто працівник компанії, до того ж така ж людина як і ви. Інтерв'юеру потрібно знайти хорошого співробітника і чим швидше, тим краще. Ставтеся до нього як до гравця вашої ж команди, будьте впевнені в собі , професійні і людяні, допоможіть йому виконати свою роботу - найняти вас.

Визначте причини хвилювання. Бути може причиною стресу є підсвідоме відчуття, що ця посада або компанія вам не підходять - у вас насправді не вистачає знань і досвіду, необхідних для роботи. Якщо надмірне хвилювання проявляється саме в таких випадках, то варто задуматися про критерії вибору, про свої наміри, можливості і вибирати вакансії, які повністю вам підходять, і які допоможуть підтягнути необхідні навички.

Адаптуйтеся до спілкування - запитуйте у незнайомих людей дорогу, частіше звертайтеся до консультантів в магазинах, заводите нові знайомства. Чим частіше ви будете спілкуватися з незнайомими людьми, тим простіше вам буде під час співбесіди - для вас це буде черговим цікавим знайомством. Також можна спробувати тримати свої емоції під контролем. Почніть з дихання: страх починається, коли ваш подих прискорене і поверхневе, тому дихайте глибоко і повільно, щоб заспокоїтися і взяти себе в руки.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su