Sunday, January 11, 2015

Правильний розповідь про себе на співбесіді

Практично на кожному співбесіді можна почути один і той же питання: «Розкажіть про себе». І тим не менше багато претендентів не знають, що саме відповісти інтерв'юеру.

У ході співбесіди роботодавцю важливо зрозуміти наскільки кандидат впевнений у собі, чи може він логічно висловлюватися, як він буде взаємодіяти з людьми по робочих та особистих питань, який досвід у нього за плечима і т.п. Прохання розповісти про себе може розкрити багато важливих моментів і допомогти інтерв'юеру побудувати подальший план бесіди. Давайте розберемося, як краще вибудувати розповідь про себе, щоб роботодавець отримав відповіді на його питання, а ви могли б представити себе в найкращому світлі.
Неправильну відповідь

Самий неправильну відповідь в цій ситуації: «Що б вам хотілося дізнатися?». Це перший сигнал роботодавцю, що ви не готувалися до співбесіди, або робили це абияк. Бути може і іншу роботу ви будете виконувати так само? Чи вам просто не цікава ця вакансія або компанія? Щоб у інтерв'юера не виникало таких думок, сайт рекомендує готувати відповідь заздалегідь і не нехтуйте репетиціями.
Що цікавить інтерв'юера

Звичайно, роботодавцю як фахівець ви цікаві більше, ніж як особистість, і в першу чергу він буде оцінити вас саме з цього боку. Тому не варто вдаватися в подробиці свого місця народження, дитинства, змінити місце проживання, захопленням спортом і т.п.

Не затягуйте розповідь історіями про своє дипломування і першій роботі. Найбільш актуальне найсвіжіший досвід, тому в першу чергу розкажіть про останнє місце роботи, свої обов'язки і досягнення на ньому. Ці пару пропозицій повинні бути максимально релевантні для позиції, на яку ви претендуєте. Тому що роботодавцю важливо знати, що ви володієте необхідними навичками, вмієте їх застосовувати і впораєтеся з роботою.
Важливі досягнення

Наведіть короткі приклади з професійної діяльності, якими ви пишаєтеся, і які можуть охарактеризувати вас як гарного фахівця.
Лаконічність

Будьте максимально короткі і лаконічні у своїх висловлюваннях. Роботодавець просто хоче трохи дізнатися про вас, і докладний життєве опис тут ні до чого. Ваша відповідь повинна займати буквально пару хвилин. Наведіть 2-3 цікавих факти, які максимально добре характеризують вас. Саме тому слід заздалегідь обміркувати вашу розповідь.


Не варто боятися прохання роботодавця розповісти про себе. Це відмінний шанс поставити правильний тон бесіді, і налаштувати інтерв'юера на питання, які ви хотіли б почути.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su