Tuesday, January 6, 2015

5 якостей, якими володіють хороші співробітники

Бути хорошим співробітником - відмінний спосіб досягти успіху на поточній роботі або в пошуку нової. Але що ж відрізняє хорошого працівника від середнього або поганого?

сайт зібрав 5 якостей, притаманних усім співробітникам, яких будь-яка компанія хотіла б бачити у себе в штаті.
Ініціативність

Не дивно, що ця якість йде першим у списку. Співробітники, які не сидять озираючись по сторонах, а пропонують себе в якості відповідальної особи, беруться за складні проекти, завжди готові запропонувати ідею або допомогти, будуть цінуватися вище. Крім поваги ініціативні співробітники отримують масу корисного досвіду і знань.
Уміння визнавати помилки

Визнати свою помилку може не кожен, але бізнесу це йде на користь. «Я зробив помилку. Дозвольте мені виправити її », - звучить непогано, правда? Така якість безумовно сподобається будь-якому керівництву. Брати на себе відповідальність власних рішень будуть тільки хороші співробітники, інші ж будуть намагатися відсидітися осторонь в надії, що їх прокол залишиться непоміченим, або поки все не забудуть про їх помилку. Це зовсім не означає, що потрібно частіше робити помилки і з гордістю в них зізнаватися. Але якщо така неприємність трапиться, ви знаєте як себе вести.
Бажання вчитися новому

Слід завжди намагатися дізнаватися щось нове, адже світ не стоїть на місці, а ваші професійні знання, набуті пару років тому, завтра вже можуть сильно застаріти. Профільна література, семінари, тренінги і т. п. допоможе вам бути в тонусі. Хороші співробітники завжди намагаються вчитися новому і покращувати свої навички, це важко, вимагає часу і сил, але це і відрізняє їх від поганих співробітників.
Уміння тримати слово

Якщо ви щось пообіцяли - ви повинні це зробити. Сказали, що закінчите роботу завтра о 3 годині? Закінчите її завтра в 3:00. Вам зустрічалися люди, які люблять все відкладають на «завтра», шукають виправдання і спізнюються на зустрічі? Не будьте такими.
Здатність аналізувати і стояти на своєму

Мало хто завжди згоден з рішеннями інших. А чужі рішення не обов'язково є вірними. Якщо ви знаєте в чому помилка - не мовчіть. Не потрібно просто робити, а потім знизувати плечима і показувати пальцем на іншого. Будьте готові виступити зі своєю думкою і будьте готові довести його. Не потрібно все піддавати сумнівам аби виділитися, робіть це, коли дійсно є привід.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su