Thursday, January 8, 2015

Резюме, яке привертає увагу

Іноді роботодавці не помічають навіть ідеально складені резюме. Але існують способи складання своєї «візитної картки», завдяки яким можна привернути увагу до своєї кандидатури.

Менеджери з персоналу щодня переглядають велика кількість резюме. У такому потоці інформації вони легко можуть випустити з уваги підходящого кандидата. І кожна із сторін від цього виявиться в програші. Оку роботодавця необхідно зачепитися за потрібні факти з професійного досвіду кандидата, щоб зрозуміти, що він саме той, хто потрібен компанії. сайт підготував 5 порад щодо складання резюме, які допоможуть здобувачам звернути на себе увагу.
Результат і ще раз результат

Кожен роботодавець чекає від співробітників позитивних результатів роботи. Зрештою при працевлаштуванні більше цінуються навички та досвід кандидатів, ніж їх освіту, це довело і дослідження сайт . Тому дуже важливо посилатися на свої успіхи і досягнення в резюме. Чим більше ви надасте свідоцтв своїх успіхів та ефективності, тим сильніше зацікавите роботодавця.

Намагайтеся висловлювати досягнення в кількісному еквіваленті . Ефективність, яка відображається у цифрах - найбільш наочний доказ, що ви - цінний співробітник. Якщо якісь ваші дії або рішення дозволили збільшити прибуток на 20%, скоротити витрати на логістику на 30%, то обов'язково вкажіть це. Якщо ви, будучи менеджером зі збуту, регулярно перевиконували план, то напишіть на скільки і т. П. Але будьте готові на співбесіді пояснити ці цифри.
Фінансова відповідальність

Уміння відповідально ставитися до грошей компанії і виконувати роботу, результат якої безпосередньо відноситься до вашого фінансового благополуччя, дуже цінується роботодавцями. Якщо ви доведіть здатність нести фінансову відповідальність, то це буде великим плюсом.

Можна, наприклад, розповісти про те, як ви виконували закупівлі на наданий бюджет, скільки при цьому вдалося заощадити. Якщо ви були матеріально відповідальною особою, дайте знати, що не було жодної проблеми з цим пов'язаної і т. П.
Лідерські якості

Кандидати з лідерськими якості часто цінуються вище, ніж рядові виконавці. Такі співробітники готові взяти на себе набагато більшу відповідальність, замінити начальника під час відпустки чи хвороби, координувати роботу кількох людей або навіть цілої команди.

Якщо вам доводилося керувати хоч і невеликий, але все ж командою, нехай і не дуже тривалий термін, - напишіть про це і результаті, якого вдалося досягти. Вказати подібний досвід в резюме можна і у випадку, якщо ви координували роботу кількох людей неофіційно за певних обставин. Головне показати, що ви на це здатні і на вас можна покластися.
Корисні зв'язки

Співробітник, здатний в будь-який час знайти потрібного виконавця або посередника в короткі терміни, представляє для компанії цінність. Ділові зв'язки - важливий ресурс в бізнесі. У резюме можна написати, що у вас є напрацьовані контакти на фабриках в Китаї, налагоджені зв'язки в державних органах, що ви знаєте відповідальних виконавців у сфері поліграфії і працювали з ними. Варто згадати все, що може стане компанії згідно її сфери діяльності. Можливо, якесь питання саме зараз чекає рішення, і ви можете в цьому допомогти.
Гучні імена

Згадка відомих компаній або окремих особистостей допоможуть вашому резюме привернути до себе увагу. Навіть, якщо ви не працювали в таких компаніях на постійній основі, а контактували з робочих питань, згадати про них можна. Звичайно, не варто писати про те, що ви один раз подзвонили в найбільшу компанію з вашої галузі, або потиснули руку її директору. Це мають бути досить вагомі робочі відносини: безпосередня робота в компанії або з людиною, підписання контракту, налагодження співпраці і т. П. Якщо ви можете надати рекомендації з таких джерел - буде ще краще.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su