Wednesday, January 7, 2015

Що мают на увазі роботодавці під соцпакетом

Багата роботодавців обіцяють майбутнім співробітнікам соціальний пакет. Альо лишь невелика їх частина розкриває, что насправді в него входити. Безумовно, слово «соцпакет» оздоби будь-яку вакансію, но Важлива розуміті, что может Ховатія за ним.

На жаль, більшість роботодавців не пояснює суті свого соцпакета, залишаючи здобувачам лише здогадки. І нерідко обходять цей пункт без уваги навіть на співбесіді. Що ж таке соцпакет? Що в нього повинно входити? сайт допоможе розібратися.
Виплати і права

Іноді в компанії готові оплачувати співробітникам проїзд, мобільний зв'язок або професійне навчання для підвищення кваліфікації? Приємні дрібниці, але це не пільги і соцпакет, це - відшкодування особистих коштів, які витрачають співробітники на благо компанії.

Досить велика кількість роботодавців увазі під соціальним пакетом те, що насправді ним не є. Якщо вам обіцяють оплату лікарняних, оплачувану відпустку, оплату декретної відпустки або відрахування в пенсійних фонд, то це просто означає, що компанія працює згідно з вимогами трудового законодавства. Це ваше право, а не додаткові бонуси.
справжній соцпакет

Справжні складові соцпакета індивідуальні для кожної компанії. У нього може входити безкоштовне харчування, корпоративне авто, оплата туристичних путівок, абонементи в спортзали, оренда житла для іногородніх і т. П. Це конкурентні переваги, які повинні залучати, утримувати співробітників і підвищувати лояльність до компанії.


Часто претенденти віддають перевагу більш високу зарплату, а не соціальний пакет. Адже пільги, які пропонує компанія, не завжди затребувані якимось конкретним співробітником.

Але наявність хорошого соцпакета може багато сказати про компанії. Іноді турбота про комфорт співробітників і приємна атмосфера можуть бути більш цінними, ніж невеликий бонус до зарплати. Так як роботодавці розуміють соцпакет по-різному, то не варто забувати з'ясовувати всі подробиці на співбесіді. Але залиште ці питання до завершальної частини інтерв'ю.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su