Tuesday, January 13, 2015

Як нашкодити кар'єрі за допомогою соціальних мереж

Більшість з нас користується соціальними мережами. Не важливо перебуваєте ви в пошуку роботи або вже працевлаштовані, ваші пости, коментарі та лайки можуть дуже негативно позначитися на кар'єрі.

Комусь соціальні мережі можуть допомогти з корисними знайомствами і навіть знайти роботу, не встаючи зі стільця. А комусь навпаки - все зіпсують, якщо ви будете здійснювати 6 помилок, які сайт привів нижче.
Фотографії

Перше, що подивиться роботодавець у вашому профілі - це фотографії. На жаль, навіть одне божевільне фото з якоюсь вечірки може сильно похитнути довіру до вас. Розміщуючи якусь фотографію обов'язково подумайте, як до нього поставиться керівництво або ваші колеги - посмієтеся ви разом чи на вас будуть косо поглядати? А краще просто цього не робіть.
Слова

Стежити за своєю мовою потрібно тепер не тільки в повсякденному житті, але і у віртуальному. Якщо на роботі ви дуже пристойні і ввічливі, а в мережі не втрачаєте можливість спожити ненормативну лексику, то ви явно лукавите і приховуєте своє справжнє «Я». Роботодавець подумає саме так. А це не найкращі якості співробітника.
Друзі

Навіть якщо ви не викладаєте в мережу компрометуючі фотографії, ваші друзі можуть зробити це за вас. Тому стежте на яких фотографіях вас відзначають знайомі.
Інтереси

Групи, на які ви підписані завжди на виду у вашому профілі. Навіть якщо ви дуже любите жарти від групи «Ідіоти», то краще просто додайте її в закладки. Підпишіться на групи по вашій професійній тематиці. Це може не тільки здаватися більш представницький, а й бути корисно.
Ігри

Якщо ви любите відпочити за допомогою ігор, то краще робіть це поза соціальних мереж. Перелік додатків, які часто мають дивні назви, не зіграють вам добру службу. Навіть якщо ви граєте раз на місяць, може скластися враження, що ви робите це щодня, а параноя керівництва підкаже, що ще й в робочий час.
Критика

Різкі висловлювання і критику в бік компанії або окремих колег залиште для особистих бесід з перевіреними людьми, а не виставляйте на загальний огляд. Не варто лаяти і конкурентів на радість начальству - раптом вам коли-небудь доведеться відправити і їм своє резюме.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su