Saturday, January 10, 2015

9 способів не знайти роботу

Ще одне співбесіду не дало результату? Резюме розіслано, але залишилося без відповіді? Напевно, щось ви робите не так. Давайте спробуємо виправити помилки.

Вчитися все ж краще не на своїх помилках, а на чужих. До того ж свої помилки часто важко визначити самостійно. сайт зібрав 9 вірних способів, що не знайти роботу. Якщо ви впізнаєте себе серед них, значить пора щось змінювати.
1. Складіть резюме недбало

Велика частина здобувачів завжди відсіюється ще на стадії подачі резюме. Багато хто вважає, що короткого недбалого тексту про себе буде більш ніж достатньо, щоб роботодавець звернув на них увагу, а потім дивуються, чому цього не відбувається. Ставитися до цього потрібно серйозно, для роботодавця, до моменту особистого знайомства, ви - це ваше резюме. Зрозуміло демонструйте свої досягнення, актуалізує досвід, виділяйте важливі дані згідно з вимогами конкретної вакансії, зручно структуруйте інформацію. Не варто розраховувати, що вам просто пощастить.
2. Розкажіть про себе в резюме сухо

Уникайте банальних штампів, які і так є в багатьох резюме, не використовуйте побиті фрази і банальні прикметники. Якщо вам є, що докласти до резюме - приклади робіт, графіки зростання продажів і т. П. - Зробіть це, не варто зберігати їх для співбесіди.

Очевидно, що без коректно складеного резюме пошук роботи малорезультативний. Як максимально правильно скласти вашу «візитну картку», можна дізнатися зі статті « Як скласти хороше резюме ».
3. Не звертайте увагу на грамотність в резюме

Ви б найняли людину, яка в такому важливому для нього документі, робить граматичні помилки? Навіть якщо вам не доведеться в роботі мати справу з текстом помилки в резюме неприпустимі. Перевіряйте текст за допомогою словника, в інтернеті, дайте почитати друзям і знайомим, робіть все, що допоможе позбутися від помилок.
4. Шукайте роботу просто чекаючи дзвінка

Не потрібно сподіватися, що розмістив своє резюме, справу вже зроблено, і вам залишається тільки сидіти і чекати пропозиції роботи. Активно шукайте відповідні вам вакансії, відсилайте на них резюме, телефонуйте в компанії, не бійтеся нагадувати про себе. Шанс, що робота сама вас знайде, дуже малий.
5. Будьте максимально скромні під час пошуку

Використовуйте всі доступні способи пошуку. Розкажіть про свої наміри родичам, друзям і знайомим. Нехай вони знають, кого запропонувати своєму керівництву, якщо в їх компанії є або відкриється вакансія. У пошуках роботи немає нічого ганебного.
6. Шукайте оголошення про вакансії на парканах

З острахом ставитеся до оголошень на стовпах і міських стінах. Хороші роботодавці не використовують такий спосіб пошуку співробітників. А от імовірність потрапити до шахраям і несумлінним роботодавцям дуже висока. На відміну від таких джерел, наприклад, на сайт всі вакансії перевіряються, тому шанс бути обдуреним практично дорівнює нулю.
7. На співбесіді поводьтеся непрофесійно

Ви повинні бути впевнені в собі , що не затинатися в діалогах, бути готовими до будь-яких питань. Не ігноруйте підготовку до інтерв'ю. Підготуйте відповіді до найбільш вірогідним питань, дізнайтеся якомога більше про компанію. Не забувайте, що і вам слід задати інтерв'юеру питання .
8. Лайте попереднього роботодавця

З великою ймовірністю вас запитають, чому ви пішли з минулої роботи, ніж ви були незадоволені. У цій ситуації погано відгукуватися про минуле наймача точно не варто. Будьте коректні і не захоплюйтеся одкровеннями, як би не склалася ситуація в минулому.
9. Одягайтеся на співбесіду неналежно

Перше, що помітить роботодавець при особистій зустрічі - ваш зовнішній вигляд . Не думайте, що це не має значення, так як ви ще там не працюєте. Співбесіда - формальна зустріч. Це не означає, що потрібен строгий костюм і краватку, але варто уникати контрастних і яскравих забарвлень, достатку написів, ляпанець, занадто високих каблуків, надто відкритою і обтягує одягу, експериментів із зачіскою і макіяжем. А головне - будьте охайні, ви повинні виглядати професійно.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su