Sunday, January 11, 2015

Що завдає шкоди репутації на роботі

Кар'єрне зростання в першу чергу залежить від професійних якостей і величини вкладу, який ви привносите у загальну справу. Але те, як бачать вас колеги та керівництво теж грає не останню роль.

На жаль, невеликі помилки або певні якості і звички людини в роботі можуть перекреслити всі його позитивні старання в очах інших. сайт зібрав 4 характеристики, які з великою ймовірністю можуть завдати шкоди репутації хорошого співробітника, змусити засумніватися у вашій компетентності і перешкодити подальшому зростанню .
Марнослів'я

Ви можете бути самим працьовитим співробітником, але варто хоч раз не виконати свою обіцянку і у ваших колег та керівництва виникнуть сумніви в тому, що на вас можна покластися. Не звалювати на себе занадто багато обов'язків, не кидайте слів на вітер, не кажіть, що щось зробите, якщо повністю в цьому не впевнені.
Безчестя

Ви професіонал своєї справи, майстерно виконуєте обов'язки в межах своєї позиції і не бажаєте приділяти увагу чомусь іншому. Така позиція не зіграє вам хорошу службу. Бувають ситуації, коли в силу тих чи інших причин компанії доводиться тимчасово розподіляти завдання одного співробітника на інших. Ви відмовляєтеся брати на себе додаткові обов'язки, а хтось інший - ні. Таким чином ви продемонструєте, що на вас не можна покластися в критичні моменти. А такі співробітники не на високому рахунку в керівництва. Поставтеся до цього, як до можливості розширити свої знання, навички та отримати новий досвід.
Усезнайство

Якщо ви можете допомогти всім і у всьому, зробити те, що інші не в змозі - це корисно для компанії, але не варто робити це з надмірним самозамилуванням і владним підходом. Інакше складеться думка, що ви намагаєтеся принизити інших, командувати, а не викладати свою точку зору і допомагати. Поважайте інших, дійте уважно і акуратно. Тільки так ваш внесок буде гідно оцінений і з вдячністю.
Ухилення від відповідальності

Спроби виправдати погану роботу завжди виглядають непрофесійно, які б вагомі причини за цим не стояли. Не намагайтеся втекти від проблем, визнайте помилки і намагайтеся їх виправити, цим ви покажете свою професійну зрілість.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su