Tuesday, January 13, 2015

5 ознак невдалого співбесіди

У багатьох були випадки, коли після співбесіди доводилося тривалий час чекати його підсумків. Іноді в період очікування губилися запасні варіанти працевлаштування через невизначеність. Але можна спрогнозувати підсумок зустрічі.

Ви сходили на співбесіду і ось вже тиждень чергують біля телефону в очікуванні відповіді. Вашу кандидатуру могли відразу відсіяти і просто не сповістити про це, а ви в надії на позитивний результат призупинили пошук. А могли і прийняти на роботу, і ось-ось має пролунати настільки очікуваний дзвінок, але ви продовжуєте бігати на співбесіди і практично готові погодитися на менш привабливу роботу. Оцінити ймовірність результату будь-якого співбесіди - дуже корисно. сайт підготував 5 ознак, які вам допоможуть.
Ніякої реклами

Якщо роботодавець бажає дістати вас у свій штат, то компанію і посаду опише в подробицях, представивши в найкращому світлі. І відповідно не буде витрачати на це час, якщо кандидату нічого не світить. У випадку, коли ви - єдина зацікавлена сторона, не варто сильно розраховувати на успіх. Не варто чекати сприятливого результату і коли роботодавець не дає можливості кандидату задавати питання або відповідає на них загальними фразами. У таких випадках нерідко інтерв'юер каже, що розповість все, що хоче дізнатися здобувач при наступній зустрічі, яка, зрозуміло, навряд чи відбудеться.
Погляд зверхньо

Гордовите поведінку інтерв'юера по відношенню до вас - явно погана ознака. Звичайно, люди бувають різні, але найчастіше ступінь зацікавленості й уваги чітко дозовано: здобувачі, в яких зацікавлений роботодавець, отримують їх сповна; тим, у кому не впевнені приділяється середнє увагу без певних відтінків; а явні «ні» задовольняються формальним сухим спілкуванням. Якщо інтерв'юер знехотя відповідає на питання, не дбає про враження, яке він справить на кандидата, говорить відчужено або зверхньо, то це свідчить про незацікавленість, і шансів у вас мінімум.
Без слів

Якщо ви дійсно цікаві компанії, то співбесіда не буде зводитися до простого заповнення анкети. У деяких компаніях це обов'язковий нюанс, але після заповнення паперів з вами повинні і поговорити: дізнатися про досягнення і цілях, розповісти про компанію і дати можливість задати питання. Якщо ж ваша заповнена анкета просто переміщається в стопку паперів на столі, то ймовірність, що з вами зв'яжуться вкрай мала.
Відомі факти

Коли інтерв'юеру цікава ваша кандидатура, він прояснить все, що потрібно - від досвіду до особистих якостей. А от якщо співбесіду зведеться до сухого расспросу про те, що і так написано в резюме, то інтересу до вас практично немає.
Все зрозуміло

Співбесіда проходить дуже швидко в двох випадках: кандидат явно підходить і відразу отримує пропозицію; кандидат явно не підходить компанії з певних причин. Відрізнити перший випадок від другого буде досить просто.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su