Saturday, January 10, 2015

Як створити затишок на робочому місці

Не секрет, що затишне місце роботи підвищує працездатність. Дуже важливо облаштувати своє робоче місце так, щоб воно надихало, але, в той же час, не відволікало.

Для оптимального облаштування офісу існують деякі неписані правила, передає « Телеграф ».
Меблі

Дуже важливо, щоб офісна меблі не гнітила і не займала весь вільний простір. Тут необхідно дотримуватися 2-х істин: необхідність і гармонійність. Не варто змушувати приміщення зайвими шафами, полицями, столами і стільцями, якщо в них немає особливої потреби. Перезавантаження офісу меблями тільки пригнічує. Слід раціонально наповнити приміщення необхідні предметами інтер'єру.

Також психологи радять ставити комп'ютерні столи чи не навпаки одне одного, а по діагоналі, щоб кожен співробітник міг бачити не тільки обличчя сусіда, але і монітор. Подбайте про зручні проходах між столами і безпеки меблів. Гострі кути і кромки - це потенційна загроза отримання травм.
Рослинність

Квіти і рослини завжди приносили затишок. В офісі вони теж не завадять. Але в цьому питанні головне - міра. Не варто перетворювати робоче місце в оранжерею. Надлишок визнав буде збивати з робочого настрою. Але кілька рослин на підвіконнях внесуть в офіс особливу атмосферу. Також слід пам'ятати, що деякі вазони вважаються «вампірами». До таких рослин відносять плющ, ехмею і кактуси. Останні можуть викликати дратівливість. Тому варто задуматися, перед тим як ставити кактус біля свого комп'ютера.
Колірна гамма

Всім давно відомо, що кольори впливають на настрій. У медицині навіть використовують терапію фарб. Так чому б не скористатися можливістю поліпшити атмосферу офісу за допомогою елементарних речей? Слід уникати дуже яскравих і кричущих тонів, оскільки вони дратують оболонку ока і призводять до втоми і напрузі. Також не варто грати на контрастах - в офісі такий дизайнерський хід недоречний. Психологи радять використовувати м'які нейтральні тони. Якщо колектив відносно молодий, можна використовувати металеві відтінки. Юних працівників вони не дратують, а навпаки - бадьорять.
Освітлення

У цьому питанні головним є відчуття міри. Надлишок світла буде дратувати, а недолік - втомлювати і провокувати проблеми із зором. Вчені довели, що при нестачі світла дихання теж змінюється - воно знаходить поверхневий і нерівний характер. Ідеальним вирішенням цього питання є використання світлодіодних ламп.
Приємні дрібниці

Дозвольте співробітникам облаштувати свої робочі місця дрібницями, які будуть радувати око. Це можуть бути фотографії, картинки, статуетки, маленькі іграшки, вазочки, чашечки і т. Д і т. П. Головне правило - не захаращувати робоче місце. Мінімалізм і гармонія - все, про що потрібно пам'ятати. Надлишок дрібниць на столі не тільки стане причиною вічного безладдя, але й буде відволікати. Але все ж багатьом необхідно бачити на столі щось своє - сімейну фотографію, смішну іграшку або надихаючу фразу на стікері. Така обстановка надихає на роботу.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su