Tuesday, January 13, 2015

7 міфів, які заважають кар'єрі

Всі ми мріємо про хорошу роботу і успішну кар'єру. І часом нашим бажанням заважають сталі стереотипи, які не дають зробити крок у потрібному напрямку.

Існують міфи, які гальмують нас в досягненні професійних цілей. Ми беззастережно довіряємо цим твердженням і рідко чинимо інакше. сайт зібрав 7 міфів, які відносяться до професійної діяльності, щоб їх розвінчати.
Ніякої кар'єри без освіти

Звичайно, без відповідної освіти ви не станете хірургом чи прокурором, але щоб досягти успіху в багатьох сферах хороший диплом не є обов'язковою умовою. Ви можете стати успішним дизайнером, рекламником, піарником, програмістом, журналістом спираючись виключно на свої навички та досвід. Буде достатньо хорошого завзятості, бажання і правильної літератури.

Завжди можна почати з «нижніх поверхів» і без досвіду роботи , в цьому немає нічого страшного. Якщо ви мрієте стати телеведучим, то можете почати і з посади секретаря. Ви дізнаєтеся діяльність компанії зсередини, будете в курсі де і як себе можна проявити. Шлях не найлегший, але цілком здійсненний. До того ж, у багатьох компаніях прийнято підвищувати поточних співробітників, які вже знайомі з внутрішньою структурою організації, ніж залучати людей з боку.
Довге резюме - це солідно

Для більшості роботодавців досить грамотно упорядкованого, лаконічного і чіткого резюме, яке відповість на всі необхідні питання. Немає потреби перераховувати в подробицях всі ваші місця роботи, курси та захоплення. Розкажіть лише про останні і найбільш значущих місцях, а додаткову освіту та захоплення повинні відповідати вашій спеціалізації. Вміння виділити головне і правильно висловлювати свої думки - ось, що цінно, а не п'ятисторінковому твір.
До 30-ти років треба в усьому визначитися

Не варто відмовлятися від своєї мрії, якщо вам за 40 . Багато людей кардинально змінювали свою діяльність і в більш пізньому віці, це не заважало їм досягати успіху. Звичайно, ви вже навряд чи станете пілотом авіаліній, але існує багато інших сфер, в яких можна домогтися успіху. Тому не варто заздалегідь шкодувати про втрачені можливості.
Робота в неурочний час допомагає кар'єрі

Іноді це так, але ваше керівництво може так само вирішити, що ви занадто повільні і некомпетентні, щоб встигати всі справи вчасно. До того ж ви можете зіткнутися з перевтомою і стресом, що негативно позначиться на вашій продуктивності. Бувають різні робочі ситуації, але це не повинно ставати вашим правилом.
Зайнятість говорить про ретельність

Зрозуміло не варто байдикувати на роботі, але і бути надзвичайно зайнятим теж не рекомендується. Не кажіть всім, що ви дуже зайняті і не можете їм допомогти. Бути постійно недоступним - небезпечно для кар'єри. Ви повинні намагатися завжди бути готовими вислухати своїх колег і по можливості втиснути якісь завдання в свій щільний графік.
Критика - загроза кар'єрі

Відсутність критичних зауважень про вашу роботу ще не означає, що керівництво повністю вами досить. А критика зовсім не означає, що ви потрапили в немилість і вас не цінують. Тому не варто в таких ситуаціях опускати руки, втрачати концентрацію і мотивацію.
Потрібно тримати амбіції в таємниці

Мрієте стати керівником відділу, а пізніше і цілого філії? Не варто тримати це в найсуворішій таємниці, а в разі чого відмовлятися. Практично завжди компанії зацікавлені в амбітних співробітниках, тому що вони будуть намагатися якомога краще виконувати свої обов'язки і прагнути до результату, який буде вигідний і їм і компанії. А при вільній позиції керівництво вже буде знати, хто зацікавлений у нових обов'язках, і хто так само ефективно буде їх виконувати.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su