Tuesday, December 16, 2014

10 порад по зміні кар'єри

Одна з найскладніших речей у трудовому житті - це зміна кар'єри. Сучасні правила бізнесу регулярно вимагають від працівників нових навичок, так що підтримка своєї кваліфікації стає не на багато простіше, ніж освоєння нової професії.

Змінити кар'єру - справа непроста. Але це не означає, що нездійсненне. сайт підготував 10 кроків, які дозволять вам втілити в життя бажання освоїти нову професію.
Будьте впевнені у своєму рішенні

Часто люди замислюються про зміну кар'єри через постійні невдач на роботі, незадоволеності від одержуваних результатів, конфліктів з колегами і керівництвом. Все це створює відчуття безвиході, що ви вже нічого не можете зробити, окрім як кинути цю сферу і зайнятися чимось абсолютно новим. Але перш ніж приймати таке важливе рішення, потрібно бути повністю впевненими, що це єдиний вихід, що саме це принесе вам щастя.

Спробуйте скласти список того, що вам подобається в поточній роботі, а що ні. Чи можете ви на це вплинути, не змінюючи сферу діяльності? Можливо, вам просто потрібно змінити роботу або гарненько відпочити? Ваше рішення має бути обґрунтованим.
Пізнайте себе

Змінити місце роботи - це одне, а кар'єру - зовсім інше. Не можна просто вирішити, що ви чогось хочете, поміняти заголовок резюме і чекати запрошення на співбесіду. Для початку потрібно зрозуміти, чого конкретно ви хочете, і на що здатні.
Визначте ваші кар'єрні і життєві цілі

Списки творять чудеса. Насправді. Коли ви бачите перед собою пункти обдумані і власноруч написані, ви можете реалістичніше усвідомлювати якісь речі. На цей раз складіть список своїх кар'єрних цілей і окремо життєвих цілей. Подивіться які пункти перетинаються. Це допоможе визначити подальший шлях. Якщо ці пункти насилу вам даються, розпитайте друзів і родичів, що важливо для них. Цілком можливо, що деякі речі ви просто не знали, як сформулювати, але думаєте також.
Що приваблює вас в конкретній роботі

Виділіть коло професій, які могли б вас зацікавити, і окремо випишіть, який аспект кожної з них вас приваблює. Вільний графік? Можливість творчості? Зустрічі з цікавими людьми? Оцінювати і порівнювати речі візуально набагато простіше, ніж в розумі.
Дозвольте собі помріяти

Не завжди ж бути розважливим скептиком? Подумайте, чим би вам хотілося займатися в ідеальному для вас світі, ким ви хотіли стати в дитинстві. Ці мрії точно не можна перетворити в реальність? Може варто спробувати?
Необхідні навички

Так-так. Ще списки. На цей раз складіть список ваших навичок і оцініть їх за десятибальною шкалою. Окремо складіть список навичок, які необхідні для нової кар'єри. Для кожної спеціальності і посади окремо. Чого вам не вистачає, а що потрібно підтягнути?
Перетворіть все в варіанти

Отже, у вас є кілька довгих списків і ще більше заплутаних думок. Покладіть записи перед собою, ще раз проаналізуйте їх. Серед усього цього ви повинні виділити три найбільш реалістичних варіанту майбутньої професії. Бажано різнопланових.
Знайдіть свій шлях

Попередні кроки не були простими, а цей тим більше. Вам потрібно визначитися, зробити остаточний вибір, прийняти дуже важливе рішення. Не поспішайте, обміркуйте все ретельно, запитаєте ради у близьких. Потім обміркуйте все ще раз і поставте крапку. Готово, ви знаєте куди рухатися далі.
План дій

Попередні пункти будуть виконані даремно, якщо ви не складете хороший план дій для реалізації своєї мети. Люди, дати, дії, ресурси і т. П. Цей план буде саме тією ланкою, яка з'єднає вашу ідею і нову кар'єру.
Зобов'язання

Давайте зараз повернемося до самого початку. Якщо ви серйозно мають намір освоїти нову професію, то врахуйте, що це потребує чимало часу і сил. Адже ви хочете змінити своє життя на краще, а це не може бути нікчемною справою. Завершіть все, що починали до цього, розберіться з усіма справами. Ніякі зобов'язання не повинні відволікати вас в такий непростий період. Ви повинні відчувати себе максимально вільними, щоб досягти цієї мети.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su