Tuesday, December 23, 2014

Вчимося думати, як рекрутер

Хороший спосіб підвищити шанси на працевлаштування - це спробувати стати на місце того, хто бере участь у прийнятті рішень про наймання. На що звертає увагу менеджер з персоналу, про що він думає?

Кожна професія вимагає від нас певних навичок і ми зосереджуємося саме на них. Тому часто бачимо інші професії через призму свого досвіду. Лікар, програміст або юрист знають нюанси своєї роботи, але не роботи рекрутера. Як же бачить нас менеджер з персоналу, і як звернути його увагу саме на вашу кандидатуру за допомогою резюме. Давайте спробуємо коротко розібратися в цьому разом з сайт .
Мало часу, багато кандидатів

У менеджерів з персоналу є свої різні підходи до відбору кандидатів, але можна з упевненістю сказати, що часу на це у всіх не дуже багато. На одну вакансію може прийти велика кількість резюме, а закрити цю вакансію завжди потрібно якомога швидше. Тому рекрутери переглядають резюме досить швидко на першому етапі відбору. Ось чому вам потрібно скласти хороше резюме , яке легко читається і може максимально точно описати вас, як професіонала. Ніхто не буде витрачати час на недбале, заплутане, погано оформлене резюме.
Знайте цільову аудиторію

Менеджери з персоналу зазвичай підбирають кандидатів на різні спеціальності, і не завжди є експертами в якій області. Тому постарайтеся використовувати не тільки професійні терміни, опишіть свій досвід і навички простим мов, але не забувши про ключові слова. Просте перерахування навичок не говорить про те, що ви обов'язково впораєтеся з роботою. Тому не забудьте додати в підтвердження кваліфікації свої досягнення . Після первинного відбору ваше резюме вже побачить відповідний фахівець, який зможе гідно оцінити вас. Або ж вас чекатиме співбесіду, на якому ви зможете повністю розкритися.
Релевантний досвід понад усе

Як ми вже зрозуміли, на прочитання резюме рекрутер витрачає мало часу. Тому не потрібно вказувати в ньому весь свій трудовий досвід, який може тільки заплутати. Менеджер по персоналу шукає конкретну людину, яка зможе виконувати конкретну роботу. Вкажіть досвід роботи , який максимально відповідає посаді і обов'язків, які належить виконувати. Досягнення так само повинні бути зі сфери вашої потенційної роботи. Додаткову інформацію ви завжди зможете надати в усній формі під час інтерв'ю. Там же ви розкриєтеся, як особистість. А резюме - це портрет фахівця, згідно з яким можна визначити впораєтеся ви з роботою, чи ні.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su