Friday, December 19, 2014

Питання роботодавця, на які не можна відповісти правильно

Як би ви не готувалися до співбесіди, є питання, на які просто не існує правильних відповідей. Вони можуть багато розповісти про вас. Тому відповідати на них потрібно з обережністю.

Уявіть, що ви на співбесіді. Ви можете зіткнутися з питаннями-головоломками : «Чому каналізаційні люки круглі?», «Скільки м'ячів поміститься в автобусі?» і т. п. Або з досить класичними: « Які ваші сильні і слабкі сторони? »,« Чому ви пішли з останнього місця роботи? ». До цих питань можна підготувати соціально-прийнятні відповіді, які роботодавець порахує правильними, хоча однозначної відповіді на них і немає.

Але існують питання і складніше. Їх спільна мета - дізнатися більше про вашої особистості, стилі роботи, цінностях, можливі перспективи, і як працює ваш мозок. Дізнатися безпосередньо про такі речі не можна. Тим не менш, до них теж можна підготуватися, щоб виставити себе в кращому світлі. Однак, варто попередньо вивчити компанію, щоб приблизно знати про її цінностях і перевагах в персоналі. сайт підготував кілька таких питань і рекомендації до відповідей.
Наскільки ви гнучкі в роботі?

Підготуйте історії, які демонструють, що ви можете адаптуватися до різних умов і потреб. Розкажіть про те, як міняли свій графік роботи залежно від обставин, як підлаштовували свою роботу під потреби керівництва або колег. Такі навички підтверджують, що навіть у складних ситуаціях з вами можна прийти до компромісу. Люди часто не можуть знайти спільну мову один з одним, якщо з вами це зробити легко, то це великий плюс.
Ви амбітна людина?

Мало хто насправді знає, чого він хоче добитися, і де він буде через 5 років. Але ви ж можете приблизно описати кар'єрний шлях, який вас цікавить? На яких позиціях вам хотілося б працювати, які обов'язки виконувати? Ви бачите це хоча б туманно, або розраховуєте тільки на випадковості? Ви можете розповісти, в якому напрямку мають намір рухатися? Що ви зробили для кар'єри до цього дня? Чи зможете ви з поточними знаннями і навичками рухатися далі? Постарайтеся відповісти самому собі на ці питання. Це допоможе скласти структурований відповідь на питання роботодавця про ваші амбіції.

Простіше кажучи, ви повинні сформулювати бачення власного професійного майбутнього і донести його до співрозмовника.
Ви комунікабельний? Добре ладите з людьми?

У багатьох описах вакансій можна зустріти згадку про комунікабельність кандидата. Цей же навик часто пишуть і в резюме. Він перетворився на стандартний пункт, про значення якого багато хто навіть не замислюються, а просто вносять в текст. Однак, уміння спілкуватися і ладити з іншими дуже важливе в роботі. І роботодавець перевірить цю навичку на співбесіді.

Подібні питання спрямовані на те, щоб перевірити вас в дії. Ви приведете приклади з минулого про те, як налагоджували контакти зі складними клієнтами або колегами? Чи будете брати активну участь у діалозі з інтерв'юером або будете давати короткі відповіді? Зрозумієте ви, коли пора зупинитися у своєму оповіданні?


Підготувати відповіді на популярні питання - це добре. Але потрібно пам'ятати і про манеру поведінки, вашому портреті, як професіонала й особистості. Для цього потрібно пропрацювати багато нюансів, змінити деякі свої звички і т. П. Але це дасть результат.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su