Friday, December 26, 2014

Розставляємо пріоритети для ефективного пошуку роботи

Всі ми хочемо отримувати максимальну віддачу, прикладаючи мінімум зусиль. Також і з пошуком роботи. Витратити якомога менше часу і знайти роботу - те, до чого ми прагнемо. У цьому допоможуть правильно розставлені пріоритети.

У працевлаштування багато різних складових, кожній з яких потрібно приділити увагу і час. Що краще: попрацювати ще над резюме, скласти список цікавих вам компаній, визначити свої слабкі сторони і постаратися їх підтягнути, підготувати відповіді до поширених питань на співбесідах, зробити якісну самопрезентацію або приділити час іншому безлічі справ і нюансів? А що, якщо часу зовсім мало? сайт підготував 4 найпріоритетніших заняття, які найменше варто ігнорувати під час пошуку роботи.
Планування співбесід

Ви повинні ретельно планувати всі свої зустрічі з роботодавцями. Чим швидше відбудеться зустріч, тим краще. Намагайтеся домовлятися про зустрічі в порядку убування вашого інтересу до компанії. Ініціюйте зустрічі: якщо відчуваєте, що за підсумком телефонної розмови, роботодавець не поспішає кликати вас на співбесіду - запропонуйте це самостійно: «Якщо хочете, я можу прийти завтра на зустріч і ми зможемо обговорити всі питання в більш зручній обстановці, ніж по телефону». Постарайтеся розглядати, як саму мету зустріч з роботодавцем, а не отримання роботи. Адже без співбесіди роботу і не отримати.
Важливість комунікацій

У період пошуку роботи ви завжди повинні бути на зв'язку. Ніколи не знаєш, коли надійде важливий дзвінок або електронного листа . Не забувайте регулярно перевіряти пошту, а телефон беріть з собою навіть у ванну. По можливості обмежте в будні дні відвідування місць, де відповісти на телефон не буде можливості, наприклад, кінотеатрів.
Спілкування

Роботу знаходять не тільки за допомогою сайтів з працевлаштування. Мережа особистих контактів - відмінний інструмент. Не варто безвилазно сидіти вдома нескінченно перевіряючи сайти на предмет нових вакансій. Говоріть зі своїми друзями та знайомими, колишніми колегами і навіть колишніми керівниками, нехай вони будуть в курсі, що ви в даний момент шукаєте роботу. Якщо немає можливості з кимось зустрітися або зателефонувати, не забувайте про інтернет і соціальних мережах . Хороші можливості можуть чекати вас там, де ви цього і не очікуєте, це дійсно працює.
Резюме

Не варто думати, що написавши резюме один раз, більше особливо його чіпати вам не доведеться. Резюме - живий організм, який повинен реагувати на ваші цілі і досвід, який повинен підлаштовуватися під вакансії. Витягуючи досвід з пройдених співбесід, ви повинні розуміти, що варто поліпшити в резюме, чому приділити більше уваги, що краще опустити і т. П. Не лінуйтеся аналізувати і мене його, адже саме резюме - квиток на співбесіду, за великим рахунком, це і Тобто ви в очах роботодавця.


Щоб найбільш раціонально і з користю використовувати свій час, ви можете скласти індивідуальний щоденний план для пошуку роботи . І правильно розставивши в ньому пріоритети, безумовно, зробите процес працевлаштування більш результативним.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su