Wednesday, December 17, 2014

Що б ви насправді хотіли сказати на співбесіді

Співбесіда - непроста зустріч як для здобувача, так і для роботодавця. Поговоримо про те, що б вам хотілося сказати інтерв'юеру, але не можна, тому що після цього не отримати роботу.

Слово - не горобець. А наслідки наших слів можуть бути дуже серйозними. Часто нам доводиться тримати в собі те, що хотілося б сказати. Співбесіда тут не виняток. сайт підготував кілька фраз, які так хотілося б сказати інтерв'юеру, але краще утриматися.
Як ви думаєте, чому я хочу змінити роботу? Тому що начальство було жахливим!

Одна з головних причин, чому люди змінюють роботу - невдоволення керівництвом. Інтерв'юер може навіть знати, що у вашій колишньої компанії проблемне начальство. Але це не означає, що ви можете озвучити це.

Чому? Тому що ніхто не хоче, щоб колишній співробітник поливав брудом саму компанію або людей, з якими він працював. Хіба мало, чим йому може не сподобається і новий директор, або навіть менеджер з персоналу, і наскільки це буде близько до дійсності. Така поведінка - це величезний червоний прапор. Хто захоче, щоб і про нього комусь розповідали гидоти?
Ви не уявляєте, що творилося в моїй колишній компанії з порушеннями, податками, технікою безпеки та іншим!

Якщо колишній роботодавець нехтував етикою заради прибутку, економив навіть на олівцях, виробництво було токсичним і т. П., То зміна роботи - хороше рішення. А ось розповідати про все це інтерв'юеру - не дуже хороше рішення.

Повідомте про порушення в потрібні місця, але не потенційному роботодавцю. Адже, перед тим, як влаштовуватися на роботу ви повинні були вивчити компанію , її репутацію та інші нюанси. Звичайно, не про все можна дізнатися заздалегідь, але в цьому вже інтерв'юер розбиратися не буде.
А ви могли бути ще менш підготовлені для співбесіди зі мною?

Підготовка кандидатів до інтерв'ю дуже важлива, і нехтувати їй не можна. А що на рахунок самих інтерв'юерів? Дуже часто вони поняття не мають, з ким вони проводять співбесіду, і вивчають резюме прямо під час бесіди. Для будь-якого кандидата це дуже неприємна практика.

Однак, з цього можна отримати користь. Ви можете не чекаючи деяких питань розповісти інтерв'юеру про свої головні досягнення і досвіді. Вам надається можливість описати себе з найкращого боку - користуйтеся їй. І, звичайно ж, не варто звертати увагу інтерв'юера на його непідготовленість.
Здогадуюся, що ви не візьмете мене, тому що я вдвічі старший за вас

На жаль, переваги у віці кандидатів актуальні і зараз. У молодий колектив не завжди візьмуть більш старшого кандидата. Але як би там не було, як мінімум не варто акцентувати увагу на своєму віці. Ніколи не кажіть фраз «Коли я був у вашому віці», «А ось в мої часи ...» і т. П. Ваша кваліфікація, знання та досвід - ось, що важливо. Не варто думати про вік, думайте про свій професіоналізм, і все вийде.
Давайте відразу до справи - скільки платять у вашій компанії?

Можна було б заощадити багато часу, якби й роботодавці та кандидати були відверті на рахунок зарплат. Адже, в більшості випадків це і є головне питання і вимога. Але, на жаль, в цій грі не такі прозорі правила, як хотілося б. Питання про гроші обговорюють в кінці, коли ви обидва вирішуєте цікаві ви один для одного. І цьому правилу потрібно слідувати.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su