Monday, December 22, 2014

Шукаємо свої помилки в пошуку роботи

Якщо роботодавці холодні до вашого резюме або НЕ передзвонюють після співбесід, то прийшов час проаналізувати свою стратегію працевлаштування.

Якщо не виходить досягти якоїсь мети, то швидше за все ви робите щось не так. Це відноситься і до пошуку роботи. Робота над помилками - вірний спосіб уникнути їх і добитися результату. сайт пропонує провести швидкий аналіз своєї стратегії пошуку роботи, щоб підвищити її ефективність. Зупинимося на двох основних проблемах: відсутність відгуків на резюме і пропозицій роботи після співбесід.
Роботодавець не реагує на резюме

Якщо після розміщення або розсилки резюме ваш телефон і раніше мовчить, значить воно або недостатньо хороше або ви відсилали його не тому, кому потрібно.

Побіжно прочитайте ваше резюме, витратьте на це секунд 30, як це робить більшість роботодавців. Дайте відповідь на питання: «Я б найняв цю людину?». Якщо виникли сумніви, то варто ще попрацювати над резюме.

Розставлені в ньому необхідні акценти? Чи правильно позначені ваш досвід і мети? Якщо ви вважаєте, що написали дійсно гарне резюме , то варто переглянути стратегію його поширення. Роботодавці можуть отримувати десятки і навіть сотні резюме на день на одну вакансію. Не дивно, що ваше резюме можуть навіть не прочитати. Тому просто відгукнутися на вакансію через сайти з працевлаштування може бути недостатньо.

Знайдіть контакти компанії. Продублюйте резюме їм на електронну пошту, забезпечивши супровідним листом, зателефонуйте в компанію, щоб уточнити отримали вони їх чи ні. Насправді, всі засоби хороші. Тому можна так само відшукати людину, відповідальну за підбір персоналу в цій компанії в соціальних мережах, і безпосередньо поцікавитися вакантним місцем. Таким чином шанс бути поміченим і потрапити на співбесіду значно зросте.
Після співбесід немає ніякої реакції з боку роботодавців

Якщо співбесіди не закінчуються пропозиціями роботи, то, можливо, вам слід попрацювати над поліпшенням самопрезентації. «Продавати» себе непросто, але потрібно намагатися і вчитися. Задайте собі кілька простих запитань:

    Зібрали ви достатньо інформації про компанію до візиту?
    Ви намагалися перетворити інтерв'ю в бесіду?
    Чи добре ви представляли обов'язки і рівень відповідальності на цій посаді?
    Ви думали з якими труднощами і питаннями належить зіткнутися?

Якщо вам дійсно важливий результат, то не ігноруйте підготовку . Не думайте, що все станеться так, як трапиться. Не думайте, що вам не варто витрачати на це час, тому що ви і так хороший фахівець. Професіоналів багато, і серед них потрібно виділитися. Аналізуйте свій підхід з пошуку роботу, покращуйте його, стаєте краще самі і все вийде.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su