Wednesday, December 24, 2014

Рішення, яке може занапастити пошук роботи

«Я готовий погодитися на будь-яку роботу» - не така вже й рідкісна фраза, на жаль. Чим менше ви вибагливі, тим більше у вас шансів працевлаштуватися. Вірно? Не поспішайте з висновками.

Перш ніж витрачати свій час на пропозиції роботи, які вас не сильно влаштовують, оцініть можливі негативні наслідки такого рішення. сайт підготував 5 причин, чому шукати роботу за принципом «готовий на все» - не найбільш вдала ідея.
Розпач не приваблює роботодавців

Компанії хочуть, щоб співробітники відчували себе комфортно на своїх позиціях. Тільки тоді співробітники будуть добре виконувати свою роботу і будуть допомагати компанії домагатися своїх цілей. Тому, якщо ви готові влаштуватися на якусь роботу від безвиході і готові прийняти всі умови всупереч своїм бажанням і кваліфікації, це не означає, що шансів у вас буде більше. Таким чином роботодавець зможе купити ваш час, але не якість роботи, а йому потрібно саме другий. А дивитися, як співробітник просто приходить на роботу в надії підшукати місце получше , отримуючи хоч якісь гроші, нікому не сподобається.
Невідповідні заявки навряд чи будуть розглянуті

Коли кількість пріоритетніше, ніж якість, підсумковий результат завжди буде страждати. Загальне резюме, яке відповідає роботі на будь-якій посаді, навряд чи приверне роботодавця, так само, як і резюме, яке не відповідає вакансії.

Ваша заявка повинна бути цільовою і відповідати на запитання: «Чому варто найняти саме вас». Роботодавець зверне увагу на релевантний досвід, відповідні навички та стаж, а не на зворотне. Тому ваші старання по розсилці резюме на всі можливі вакансії швидше тільки віднімуть час, ніж принесуть результат. А якщо ви і отримаєте якісь відповіді, то вони вас тільки ще більше розчарують.
Марна трата часу не дає використовувати його з користю

У всіх шукачів є певна кількість часу, який вони витрачають щодня на пошук роботи. І чим більше його витрачати на масову розсилку резюме і ходіння на безперспективні співбесіди, тим менше його залишається на щось корисне.

Підшукайте цікавлять вас компанії, ретельно вивчіть їх пропозиції і вимоги, підтягніть свої слабкі місця, відвідайте пару корисних тренінгів , прочитайте декілька корисних книг, удоскональте своє резюме. Одним словом, проводите час з користю. До того ж це може зіграти вам на руку і в довгостроковій перспективі.
Відсутність впевненості в вас

Не тільки роботодавець буде не впевнений у вас - в тому, що ви впораєтеся з покладеними обов'язками. Пошук роботи за допомогою кола спілкування буває досить ефективним. Але якщо ви скажіть своїм знайомим, що шукаєте «хоч яку-небудь» роботу, як їм рекомендувати вас іншим?
Примарна надія

І нарешті врахуйте, чим більше ви будете витрачати сил на пошуки невідповідною роботи, тим більше вам буде здаватися, що результат ось-ось і дасть про себе знати. Адже, чим більше ми на щось витрачаємо час, тим імовірніше щось отримати взамін. Але це не той випадок. Вас може очікувати марна надія, що не здійсниться і змусить просто опустити руки. Тому краще витрачати час більш раціонально, удосконалюватися і домагатися більш високих цілей.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su