Sunday, December 28, 2014

Як влаштуватися на роботу без необхідної освіти

Далеко не завжди нам вдається або хочеться працювати згідно запису в дипломі. Але освіта може не тільки не відповідати вакансії - освіти може і зовсім не бути. Як же успішно працевлаштуватися в таких ситуаціях?

Здобуваючи освіту, ми сподіваємося і отримати квиток у світле майбутнє - влаштуватися на хорошу роботу. Але зовсім не завжди наші надії виправдовуються, і знайти роботу згідно освіти не вдається. Але у багатьох претендентів немає і цього «квитка». сайт підготував 6 порад, які допоможуть працевлаштуватися як з невідповідним освітою, так і зовсім без нього.
Будьте співробітником, здатним вирішувати завдання

Багато випускників вузів прочитали підручники і ввібрали всю теоретичну частину, але це не означає, що вони можуть застосувати знання на практиці. Хороший співробітник - той, хто може вирішувати робочі питання, а не просто знати шляхи їх вирішення. Покажіть себе професіоналом, який може вирішувати проблеми, наведіть приклади з професійної та особистому житті. Це допоможе витримати конкуренцію з дипломованими кандидатами. Багато питань перетинаються в різних галузях і мають спільні риси і принципи, тому, якщо ваша освіта не відповідає посаді, на яку ви претендуєте, цей спосіб так само буде корисний.
Освіта - лише один пункт серед можливих досягнень

Отримати диплом простіше, ніж стати хорошим фахівцем. Якщо ви вмієте робити свою роботу добре, то навчитеся розповідати про це. За вас цього ніхто не зробить. Хороша самопрезентація з поданням вагомих здобутків - відмінний спосіб довести роботодавцю, що ви впораєтеся з покладеними обов'язками.
Розкажіть, як ви домагаєтеся результатів

Кожен може зробити з себе професіонала самостійно і добре виконувати роботу, незалежно від диплома. Розкажіть роботодавцю, чого ви домоглися, чого навчилися самостійно, який шлях пройшли, що ви робите, щоб щодня ставати краще.
Вчіться протягом усього життя

Недолік вищої освіти завжди можна компенсувати різними тренінгами , курсами , вивчаючи спеціалізовану літературу. Таке навчання при правильному підході може дати результати кращі, ніж п'ятирічне відвідування вузу. Також слід пам'ятати, що знання мають властивість застарівати, тому вчитися потрібно на протяг всього свого життя. Тримайте себе в тонусі, і тоді ваша кандидатура буде вигідно відрізнятися від кандидатів з профільною освітою, але неактуальними знаннями.
Не надавайте цьому великого значення

Не зациклюйтеся на невідповідності або відсутність освіти. Якщо ви будете надавати цьому велике значення, тоді це дійсно стане проблемою. Акцентуйте увагу на своєму досвіді , досягненнях і знаннях. Компаніям потрібні фахівці, які можуть виконувати роботу, для них головне - досягнення цілей.
Підготуйте кілька історій успіху

Підготуйте для співбесіди кілька яскравих прикладів того, як ви успішно вирішували питання і справлялися зі складними завданнями. Історії з життя відмінно охарактеризує вас, як фахівця. Роботодавець буде знати на що ви здатні, і те, що на вас можна покластися.


Нагадаємо, що нещодавно сайт проводив опитування з метою визначити значимість диплома при працевлаштуванні. В результаті якого стало відомо, що більше 65% роботодавців більше цінують досвід і навички кандидатів.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su