Tuesday, December 23, 2014

5 помилок, які здійснюють навіть хороші співробітники

Ви можете бути самим здатним співробітником в компанії, але це не означає, що у вас не може виникнути проблем з кар'єрою. Навіть найрозумніші люди роблять серйозні помилки на роботі.

сайт зібрав 5 помилок, які здійснюють навіть найвідповідальніші і досвідчені професіонали, і які можуть мати негативні наслідки для їхньої кар'єри.
Ви не розумієте, що важливіше для керівництва

Не має значення наскільки ви гарні в якійсь конкретній задачі, якщо пріоритети вашого керівництва лежать в іншій площині. Ви можете відмінно будувати відносини з клієнтами, а вашого боса хвилювати тільки швидкість обробки замовлень. І він буде оцінювати ваше ефективність виключно за цим параметром. Визнання може обійти вас стороною за виконання обов'язків Х, так як начальство цікавить тільки Y.
Ви здаєтеся після першої невдачі

Для просування в кар'єрі постійно доводиться стикатися з новими труднощами, і деякі з них можуть бути досить непростими. І якщо ви звикли, що все у вас виходить легко, несподівані труднощі можуть вибити з колії. Однак, якщо ви вважаєте себе професіоналом, то виробляти нові навички, не здаватися і добиватися результату - строго необхідно.
Ви сприймаєте негативно будь-яку зворотний зв'язок

Коли ви звикли робити якісно свою роботу, важко сприймати негативну оцінку. Але критика не повинна викликати у вас оборонний настрій. Багато задач можна виконувати краще, ніж вам могло здатися. І поганий відгук допоможе вам зрозуміти як це зробити. До того ж, якщо не брати зворотний зв'язок, є вірогідність не отримати її в подальшому, коли вона буде дуже цінною.
Ви недооцінюєте важливість відносин з колегами

Коли ви гарні в своїй справі, може здатися, що тільки це має значення. Але реальність така, що відносини всередині колективу - це теж дуже важливо, і про це не можна забувати. Не обов'язково бути кращим другом для всіх колег, але зацікавленість у їх справах і успіхах створить приємний клімат всередині колективу, а це піде на користь усім.
Ви цінуєте тільки свої заслуги

Навіть, якщо ви поодинці приносите половину прибутку своєї компанії, не варто задирати носа. Ніхто не буде довго терпіти ваше зарозумілість. Це тільки ускладнити всім роботу, в тому числі і вам. Ви можете бути зіркою, але злагоджена робота колективу цінується більше.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su