Wednesday, December 17, 2014

Відповіді на 4 непростих питання інтерв'юера

Роботодавці можуть задавати різні питання, залежно від того, працевлаштовані ви в даний момент чи ні. І суть цих питань не завжди лежить на поверхні.

Коли здобувачі шукають роботу будучи працевлаштованими , у них є кілька додаткових балів. Їх досвід, навички та особисті якості вже оцінив інший роботодавець, і, судячи з усього, вони на гідному рівні, щоб тримати співробітника в штаті. Логіка в цьому є.

А як же кандидати, у яких в даний момент немає роботи, і чого їм чекати від роботодавця під час співбесіди? сайт підготував 4 питання, з якими з великою ймовірністю доведеться зіткнутися таким претендентам, їх значення та рекомендації щодо відповідей.

Чому ви пішли з останньої роботи і з тією, яка була до неї?

Що приховується: Якщо у кандидата зараз немає роботи, то з якої причини? Може він зробив щось не так, але правду не скаже? Може вийде прочитати між рядків, якщо запитати не тільки про минулій роботі, але і про ту, що була до неї.

Як відповідати: Не варто скаржитися на минулих роботодавців. Постарайтеся відповідати позитивно, акцентуючи увагу на корисному досвіді, який ви отримали на минулих позиціях.

Ви багато вже пройшли співбесід?

Що приховується: Наскільки активно він шукає роботу? Цікаво, як інші компанії реагували на нього.

Як відповідати: Відповідайте чесно. Покажіть свої тверді наміри знайти роботу. І не забудьте уточнити, що вам не все одно, де працювати, і авторитет компанії має для вас значення.

Чим ви займаєтеся під час пошуку роботи?

Що приховується: Удосконалюється чи кандидат у вільний час? Намагається чи ставити собі цілі і досягати їх навіть в такий період? Настав час поговорити про це.

Як відповідати: Ви повинні виглядати старанним і допитливим людиною, а не ледачим сиднем.

Як період без роботи вплинув на вас? Готові швидко влитися в роботу?

Що приховується: Потрібно постаратися знайти слабкі місця у власній характеристиці кандидата. Також варто розібратися, як кандидат може справлятися з проблемами, і впишеться він в корпоративну культуру.

Як відповідати: Будьте максимально чесні. Наведіть приклади з минулого досвіду, наприклад, як ви справлялися з проблемами після відпусток, і як знаходили спільну мову з новими колегами.


За допомогою подібних питань працедавець розраховує отримати відповіді, які важко заготовити заздалегідь. У таких випадках те, що ви насправді хотіли б відповісти інтерв'юеру , потрібно двічі обміркувати.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su