Friday, December 26, 2014

Як ми шкодимо самі собі при пошуку роботи

Пошук роботи завжди ускладнюється різними проблемами, перешкодами і високою конкуренцією. Але для мільйонів людей, які шукають роботу по всьому світу, найбільшою перешкодою є вони самі.

Багато шукачі самі ставлять собі палиці в колеса. Але ми люди, і нам властиво помилятися. У цьому немає нічого жахливого, головне - знаходити свої помилки, навчитися і намагатися їх виправляти.

Визнати свою помилку - перший крок на шляху до її виправлення. Однак, люди неохоче визнають свою неправоту, переконуючи себе в зворотному. Визначити свій промах і зізнатися в цьому буває ще тим психологічним випробуванням. сайт підготував 3 поширені помилки, які роблять здобувачі, але часто не можуть їх визнати, і способи вирішення цих проблем.
Відсутність посидючості

Іншими словами, вам не вдається зосередитися на конкретній задачі. Ви тільки сіли за комп'ютер, щоб проаналізувати і поліпшити своє резюме, але раптом вирішили перевірити оновлення в соціальних мережах, згадали, що вже 10 хвилин не перевіряли пошту, раптом вас зацікавили останні світові новини, з'явилася жага подивитися смішні картинки та відео? І ось уже пройшло 2 години, а ви так і не приступили до основного завдання. Не турбуйтеся, це трапляється з кращими з нас.

Деякі люди краще працюють під тиском, а отримавши свободу дій, не можуть ні до чого повноцінно приступити. Відкладаючи справи, ми завжди переконуємо себе, що ще повно часу і обов'язково все встигну. Але, на жаль, це не так. І тим більше це не так в пошуку роботи .

Як виправити: Перш за все, ставитеся до пошуку роботи, як до роботи. Кожне завдання вимагає своєчасного виконання. Щоб не відволікатися під час їх виконання, візьміть за правило і плануйте перерви для відпочинку. Наприклад, 40 хвилин працюєте, а потім 20 хвилин відпочиваєте. Цього цілком може вистачити, щоб приготувати собі чашку чаю, почитати новини і перекинутися з друзями парою слів в соціальних мережах. А по закінченню цього часу знову беріться за роботу, перерва була немаленьким, так що ніяких відмовок бути не може. Такі перерви допоможуть вам відпочити, втамувати спрагу неробства і дозволять виконувати важливі завдання з більшою концентрацією уваги, а значить і з більшою ефективністю.
Відсутність впевненості в собі

Звичайно, ви не повинні бути безмежно самозакоханими, ви повинні просто вірити в себе. Нам часто здається, що ми недостатньо гарні для чогось, що нам не вистачає знань або життєвої енергії. Це змушує нас погоджуватися на будь-яку запропоновану роботу , шукати більш низькі позиції, які не відповідають нашим амбіціям, через що не вдалося отримати жодного задоволення від роботи. Якщо ви самі в себе не вірите, як може роботодавець повірити в вас?

Як виправити: Складіть список ваших навичок і сильних сторін, проаналізуйте його. Також складіть список обов'язків, які ви виконували раніше, запишіть свої захоплення і просто ті речі, в яких ви хороші. Якщо придивитися, то не так вже й мало ви вмієте, правда? Головне не забувайте про це. І не забувайте, що цей список ви можете і повинні розширювати - людина вчиться не тільки в школі та університеті, він вчиться на протяг всього життя. Також цей список дозволить вам впевненіше триматися на співбесідах .
Ігри з вогнем

Друг зазначив вас на компрометуючої фотографії в соціальній мережі? Це весело і забавно, але не дуже підходить, наприклад, відповідальному менеджеру з продажу. Ви це знаєте, але не вживаєте ніяких заходів, вважаючи, що це виключно ваше особисте життя, або що роботодавець просто не буде шукати таку інформацію. Може бути ви праві і жодних негативних наслідків не буде, але як знати напевно? Може, якби ви видалили відмітку з фотографії вам надійшло б десять пропозицій роботи, а не одне. На жаль, соціальні мережі можуть ускладнити процес працевлаштування , але цей пункт не тільки про них. Будь недолік, у якого можуть бути негативні наслідки, але який ви з якоїсь причини не хочете виправити - це гра з вогнем.

Як виправити: Для початку потрібно прийняти те, що деякі ваші дії і бездіяльності можуть мати негативний окрас в очах роботодавця. Не має значення згодні ви з цим чи ні. Якщо ви дійсно хочете отримати роботу, по доведеться зробити крок через себе, хоча б на період пошуку. Навіть найменша деталь може все зіпсувати, а це той час, коли не варто ризикувати. У резюме залишилися неактуальні контакти людей, які можуть вам дати рекомендації? Ви можете сподіватися, що їм ніхто не подзвонить, але а раптом? Навряд чи вам хтось буде довіряти, якщо в трубці замість рекомендацій прозвучить: «Даний номер відключений».

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su