Friday, December 26, 2014

Як пояснити, що вас звільнили з попередньої роботи

Ми міняємо місця роботи з різних причин, і на будь-якій співбесіді інтерв'юер обов'язково поцікавиться про причини звільнення з попереднього місця. Це далеко не найпростіше питання, особливо якщо ви пішли не за власним бажанням.

Втрата роботи у зв'язку із закриттям компанії не викличе багато питань, але що якщо вас звільнили через погані результатів роботи, серйозної помилки або через розбіжності з колегами або керівництвом? Розповісти про причину звільнення не за власним бажанням і зберегти хороші шанси на працевлаштування - та ще задачка. сайт підготував 3 ради, які допоможуть найкращим чином вийти з такої непростої ситуації.
Не уникайте відповідальності

Роботодавці розуміють, що ідеальних співробітників не буває. Тим не менш, вони очікують, що ви як мінімум прагнете до цього. Від помилок ніхто не застрахований , і якщо вам трапилося зробити велику помилку, то перш за все з цього потрібно зробити необхідні висновки. Помилки дають нам досвід, а їх аналіз - знання, як такого більше не допустити. Розкажіть, чому ви навчилися, що необхідно робити або не робити, щоб нічого подібного не траплялося. Співробітник здатний до аналізу, який готовий визнати свою помилку, щоб уникнути її повторення, викликає повагу і довіру.
Не виправдовує і не звинувачуйте інших

Коли ви намагаєтеся розділити провину з кимось ще, виправдовуєте свої дії, складається враження, що ви просто не зрозуміли, що зробили не так. А значить є велика ймовірність повторення ситуації. Зосередьтеся на собі, на те, як ви подолали неприємна подія і на досвіді, який ви отримали.
Скажіть, чому ви будете цінним співробітником

Вам потрібно пояснити потенційному роботодавцю, що ви стали краще як фахівець і людина. Що ситуація, через яку ви були звільнені зробила вас таким. І тепер дана компанія отримає співробітника, який буде робити все можливе, щоб перевершити всі очікування.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su