Tuesday, December 16, 2014

Ознаки безперспективною роботи

Що робити, якщо ви відчуваєте, що потрапили в кар'єрний тупик? Як визначити, що ситуація дійсно не з кращих, і хто насправді в цьому винен? Для цього скористаємося списком факторів і визначимо подальші дії.

Перспектива зростання - досить важливий момент при виборі роботи. З часом ми вдосконалюємо свої навички, вчимося новому і, відповідно, хочемо і заслуговуємо професійного зростання, як в плані посад, так і в плані зарплат. Але не кожна компанія може таке запропонувати, так само як і не кожен співробітник дійсно для цього підходить. сайт склав список факторів, які допоможуть визначити чи чекає вас на роботі перспектива росту, і від чого це може залежати.
Ви навіть не хочете підвищення

Можна розглядати як тупик поточну роботу, якщо при можливості підвищення, вам навіть не цікавий такий варіант. Почуття незацікавленості, говорить про те, що робота вас явно не влаштовує. Ви не хочете нових обов'язків, вас не приваблюють нові можливості в цій компанії. У цьому випадку явно варто задуматися про зміни, так як рухатися далі ви вже не зможете.
Нікому не підвищували платню роками

Не всіх цікавить просування по кар'єрних сходах, тому і відсутність такої можливості не завжди є критичним фактором. Але якщо за довгий період нікому зі співробітників не підвищували оклад, то варто насторожитися. Коригування зарплати з урахуванням стажу, інфляції та підвищення вартості життя повинна бути. Інакше таку роботу можна назвати безперспективною. Крім підвищення зарплат варто враховувати вдосконалення соцпакета , інших пільг і заохочень.
Відсутність підвищень для поточних співробітників

Ви можете зіткнутися з ситуацією, коли при появі або звільнення більш високих посад в компанію наймають нових людей з відповідною кваліфікацією, а не підвищують поточних співробітників. Вам може здатися, що в цій компанії не цінують ні стаж ні досвід її співробітників, і ніяких перспектив тут не передбачається. Однак, у більшості випадків так відбувається, тому що поточні співробітники просто не підходять на більш відповідальну позицію.

Якщо ви просто пропрацювали в компанії п'ять років, це ще не означає, що ви гідні підвищення. Що ви зробили за цей час, щоб стати краще? Скільки нових ідей ви запропонували? Скільки цих ідей змогли реалізувати? В даному випадку лише проаналізувавши особисті досягнення і якість роботи можна визначити свої перспективи. Але якщо ви дійсно старалися, а внутрішнє підвищення все одно обходить вас стороною, цілком можливо, що саме з цією компанією вам не по дорозі.
Немає можливостей для підвищення

Підвищення завжди вимагає певних обставин: наявність ієрархії в компанії, можливість спробувати себе в іншій ролі, взяти на себе додаткові обов'язки і т. П. Це важливо не тільки на поточну роботу, але і коли ви влаштовуєтеся на нову. Якщо ви плануєте свій кар'єрний ріст, то чи варто погоджуватися на пропозиції компаній, в який цієї можливості немає?

Але варто завжди враховувати, що навіть при потенційному відсутності можливостей, ви можете самі їх створювати. Більшість обмежень такими насправді не є. І якщо ви поставите собі мету і будете до неї йти, ця мета обов'язково піде вам на зустріч.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su