Sunday, December 14, 2014

Як впоратися з незграбними ситуаціями на роботі

Ми проводимо на роботі багато часу зі своїми колегами. Між людьми в робочій обстановці завжди виникають незручні ситуації. І іноді непросто вийти з таких ситуацій, зберігши хороші відносини.

Щоб незручні ситуації з колегами не застали вас зненацька, сайт підготував кілька прикладів з рекомендаціями, як зберегти обличчя і дружній дух в колективі.
Коли просять гроші

Мабуть, гроші - це завжди найболючіше питання. Неважливо просять вас скинутися для підтримки когось у важкій ситуації, на подарунок комусь із колег, шефу або на спільне свято, відмовити буде завжди незручно, які б у вас не були на це причини. Ваша реакція повинна залежати від конкретної ситуації. Подарунки на свята краще підтримати, щоб не стати жертвою косих поглядів. Якщо вам не так просто це зробити з точки зору особистих фінансів, дайте скільки можете. Це не обов'язково може бути повна сума, але ви покажете свою небайдужість і причетність до спільної справи. Або ж можете пояснити свою ситуації, але реагувати різко і критично ніколи не варто.
Подарунки

Подарунки - справа добровільна. Якщо колега подарував вам щось на день народження, то в майбутньому ви не зобов'язані вчинити так само. Але без образи тоді не обійдеться. Щоб уникнути таких конфліктів і існують корпоративні правила, які врегулюють в тому числі і порядок привітань, щоб у колективі не було розладу. Якщо у вас на роботі не вироблені такі правила, то краще приступити до роботи над ними вже сьогодні. У кожному разі, не забувайте надавати знаки уваги, подарунок може бути недорогим, але корисним і щирим.
Обговорення зарплат і бонусів

Система розрахунку зарплат і бонусів може бути індивідуальна для кожного співробітника. Щоб не почався загальний кругова заздрість і непотрібні розмови за спиною, від цих тим краще йти. Ви можете постаратися бути вивертким в розмові, а можете прямо сказати, що не вважаєте цю тему хорошою для розмови. У будь-якому випадку, це буде краще, ніж крах дружніх відносин на тлі грошей.
Спільні свята

Зовсім не погано провести час з колегами у неформальній обстановці, тим більше це буває не так часто, насправді. Навіть, якщо колеги - не ваші найкращі друзі, це шанс трохи зблизитися. Не зловживайте алкоголем, не заводьте важкі бесіди, просто дозвольте собі розслабитися і отримуйте задоволення. Не варто ігнорувати потенціал корпоративної атмосфери.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su