Saturday, December 27, 2014

7 звичок, через які вас можуть звільнити

Ставите питанням, чому ваша кар'єра рухається так повільно, або чому премії обходять вас стороною? Можливо, ви самі в цьому винні, і помилки, які ви допускаєте, можуть навіть коштувати вам роботи.

Ринок праці - живий організм і не стоїть на місці. Усім нам потрібно підлаштовуватися під його ритм, а якщо цього не робити, то висока ймовірність піти в кінець черги. Щоб цього не сталося потрібно міняти свої підходи до роботи, стежити за тенденціями і міняти свої звички. сайт склав список з 7 звичок,
які можуть коштувати вам конкурентної переваги і навіть роботи.
Ви мовчите про свої успіхи

Ви можете чудово виконувати свої обов'язки і добиватися відмінних результатів, але якщо ніхто про це не дізнається, ймовірність підвищити репутацію, отримати премію і в цілому поліпшити свої позиції, буде дуже мала. Нехай керівництво знає про ваші досягнення. Інакше у важкі часи, коли виникне необхідність скоротити штат, вас можуть зняти з рахунків, навіть не уявляючи, кого насправді вони втрачають.
Ви приймаєте поспішні рішення

У роботі немає місця імпульсивним рішенням. Не варто відразу писати заяву на звільнення, якщо начальник чимось вас образив. Не варто приймати першу пропозицію, що поступила роботи . А в процесі роботи не робіть нічого попередньо НЕ обдумавши рішення. Які можуть бути наслідки, що можна зробити інакше? Хороші рішення рідко народжуються за пару секунд.
Ви недостатньо наполегливі

Вважаєте, що краще не створювати зайвих хвиль? Але пасивне ставлення більше шкодить кар'єрі, ніж допомагає. Вважаєте чиєсь рішення помилковим, краще вчинити по-іншому, думаєте, заслужили надбавку? Не тримайте все в собі і не намагайтеся просто відсидітися осторонь. Якщо ви жодного разу не поліпшили якусь частину проекту, яка вам здавалася недостатньо хорошою, ні разу не висловили свою аргументовану думку щодо якогось питання, а просто пускаєте все на самоплив і намагаєтеся зайвий раз не висовуватися, то чому ж саме ви корисні компанії?
У вас занадто негативне ставлення до всього

Якщо ви постійно скаржитеся на нові завдання, незадоволені поточними проектами, політикою компанії і тим, що системний адміністратор занадто довго не приходить налаштувати вам пошту, ви створюєте неприємне враження для оточуючих. Якщо з вами некомфортно працювати, то можете прощатися зі своїм місцем в компанії.
Ви брешете

Якщо вас зловлять на брехні, навіть якщо вона незначна і не може бути до кінця доведена, довіряти вам вже буде дуже складно, так само як і повернути колишній кредит довіри. Ви можете бути абсолютно чесні наступні три роки, але ту саму брехню все одно ніхто не забуде.
Ви хронічно дезорганізовані

Люди завжди звертають увагу на те, що ви робите і як ви це робите. Якщо ви сказали, що щось буде готове завтра до обіду - це має бути готове завтра до обіду. Якщо ви знаєте, що не встигнете, то не давайте порожніх обіцянок. Репутація заробляється довго, а губиться дуже швидко. Неорганізовані співробітники нікому не потрібні.
Ви не приймаєте нові технології

Ви можете відчувати себе комфортно з тими знаннями, які у вас вже є, і не потребуватимуть використання нових технологій, або навіть свідомо відкидати їх. Але вони здатні полегшити вашу роботу і зробити її більш продуктивною. Колеги, які не бояться вчиться новому і використовувати це, будуть завжди попереду вас. Наприклад, не змушуйте інших приносити вам потрібні папери, якщо можете отримати їх по електронній пошті . Інакше роботодавець задумається про необхідність в такому співробітника.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su