Wednesday, December 24, 2014

В якій брехні вас підозрюють роботодавці

Багато інтерв'юери провели не один десяток співбесід, тому вони можуть визначити деякі закономірності і виділити основні моменти в біографіях кандидатів, які найчастіше не зовсім відповідають дійсності.

сайт виділив 5 основних питань, в яких роботодавці підозрюють перебільшення, недомовки і брехня з боку здобувачів. А знаючи в чому вас підозрюють, можна спрацювати на випередження і довести, що це істина.
Освіта

Часто роботодавці з недовірою ставляться до заявленого освітою. Сюди ж відносяться додаткові курси і тренінги , які здобувачі можуть приписати собі. Щоб підвищити довіру роботодавця розкажіть пару моментів, які ви почерпнули з конкретного курсу, уточніть, що дізналися про це або підтвердили свої знання саме там.
Періоди роботи

Здобувачі знають, що компанії не дуже позитивно ставляться до великим перерв у стажі . Тому деякі вирішують трохи прикрасити дати, а роботодавці в свою чергу підозрюють у цьому всіх. Щоб зняти з себе підозри, можете додатково позначити під час інтерв'ю, що у вас навіть не було достатнього часу на відпочинок і довелося відразу переключитися на нові обов'язки, або щось в цьому дусі.
Володіння мовами

Розмовна англійська, французька або інші мови будуть плюсом будь-якому кандидату, навіть якщо їх знання не обов'язково в роботі. І деякі приписують собі ці знання не залежно від їх наявності. Звичайно, якщо іноземна мова необхідна в роботі, то нерозумно про це брехати, а в інших випадках роботодавець все одно поставиться до цього пункту з недовірою. Щоб підтвердити володіння мовою, вкажіть у резюме, які курси ви проходили, або зробіть ще одну версію резюме, наприклад, англійською, щоб розвіяти всі сумніви.
Займані посади

Для додання досвіду більшої релевантності деякі кандидати прикрашають посади, які вони займали до цього. Так системний адміністратор може перетворитися на керівника ІТ відділу, а менеджер з реклами - на провідного маркетолога. Рекомендації з попередніх місць роботи допоможуть переконати потенційного роботодавця у вашій чесності, так само постарайтеся більше розповісти про попередні позиціях і навести приклади, що підтверджують ваші компетенції та обов'язки.
Технічні навички

Це, мабуть, сама підступна брехня, тому що її дуже важко виявити під час співбесіди, що змушує інтерв'юера ще більше вас підозрювати. Не забувайте наводити приклади з досвіду, як ви використовували ті чи інші технічні навички, освоювали комп'ютерні програми та їх нюанси, відвідували курси. Так чи інакше, брехати про навички, які вам треба буде застосовувати в роботі - ризикова затія, адже пояснити наступного роботодавцю короткий період роботи на попередньому місці буде непросто.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su