Friday, December 26, 2014

Як втягнутися в роботу після затяжних вихідних

Всі ми любимо свята. Це відмінна можливість відпочити і набратися сил. Але все хороше рано чи пізно закінчується, і ми знову повертаємося до звичних буднів. А втягнутися в колишній ритм іноді буває дуже непросто.

Перший час після затяжних вихідних може бути дуже важким. Зовсім недавно ви могли дозволити собі повалятися подовше в ліжку, думали виключно про особисті справи, не було необхідності в регулярній перевірці електронної пошти і нескінченних телефонних дзвінках, та й сама атмосфера свят сприяє вивітрюванню з голови робочих питань.

Але от трудові будні повернулися. З усіма своїми проектами, звітами, термінами, листами, дзвінками та іншими супутніми речами. Багато хто прагне відразу налаштуватися на максимальну продуктивність, але це загрожує втратою всього накопиченого за період відпочинку душевного спокою і рівноваги, що може призвести до небажаних помилок і наслідків. Так як же найкраще повернутися до роботи, щоб не було відчуття, що канікули вам лише снилися, а втома не повернулася в двократному розмірі? сайт підготував декілька корисних порад.
Наведіть порядок

Перш за все потрібно згадати, що ви встигли зробити, а що не встигли перед відходом на канікули. Якщо ви вели записи, то зробити це буде на порядок простіше. Після згадайте, що ви ще планували зробити після повернення. Підсумувавши всі свої завершені та незавершені завдання, можна буде сформувати приблизний план дій на найближчі пару тижнів. З кожним днем цей план буде доповнюватися новими пунктами, і в підсумку перетвориться в чіткий список конкретних завдань. Планування допоможе спочатку плавно втягнутися і оцінити поточний стан справ, а чіткий план дій полегшить виконання цих завдань.
Будьте реалістами

Як би вам не хотілося, але у вас навряд чи вийде розібратися з усіма справами відразу. Кинувшись в рабу з головою, ви неодмінно швидко відчуєте себе виснаженим і будете мріяти тільки про нові канікулах. Втома і поганий настрій вам ніяк не допоможуть бути продуктивним.

Склавши план дій, почніть з менш важких завдань, щоб розгойдатися, а складні проекти краще залишити на потім, коли ви вже повністю втягніть в роботу.
Будьте ввічливі і поблажливі

Враховуйте, що ні ви одні намагаєтеся налаштуватися на робочий ритм, але і ваші колеги. Будьте ввічливі і доброзичливі - приємна і спокійна робоча атмосфера всім буде на руку. Діліться враженнями, будуйте і обговорюйте плани. І може працювати стане ще простіше і приємніше, ніж раніше.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su