Friday, December 19, 2014

Що даремно забирає час в період пошуку роботи

Чим би ми не були зайняті, завжди знайдеться те, що зможе нас відвернути в процесі досягнення мети. І часто ми витрачаємо час не на те, на що варто було б. У період пошуку роботи така трата часу може мати досить погані наслідки.

Якщо відволікатися на щось в процесі виконання завдання, то на неї піде більше часу, а результат може виявитися не на найвищому рівні. Пошук роботи - це теж задача, при чому з найвищим пріоритетом. Давайте розберемося, що може збити нас з курсу, і на що ми можемо марно витратити час в такий непростий період.
На що звернути увагу в першу чергу

З чого зазвичай починається пошук нової роботи? З резюме. Багато претендентів навіть не приступають до пошуку поки не складуть ідеальне резюме. А на це можна витратити досить багато часу, і постійно буде здаватися, що його ще потрібно поліпшити. Ось уже й витрачено час, який не повернеться.

Додайте резюме як є, зараз. Допрацьовуйте його щодня, але хай воно в цей час виконує свою функцію, нехай робота вже шукає вас. сайт рекомендує регулярно доповнювати резюме і завжди тримати його в актуальному стані , що не важливо потрібно воно вам в якийсь конкретний період чи ні. Крім інших плюсів, у вас завжди під рукою буде актуальне і повне резюме, так що в разі необхідності витрачати на нього час не доведеться.

Також часто ми відволікаємося і витрачаємо час на сумніви. «Що якщо я недостатньо хороший зараз для такої роботи?». «Швидше за все ця компанія не зацікавиться мною». «Може варто спробувати щось інше?». «Що якщо керівництво дізнається, що я хочу змінити роботу?», - Якщо ви шукаєте роботу, будучи працевлаштованим . Подібні сумніви тягнуть час, а можуть і зовсім змусити відмовитися вас від чого-небудь. Просто дійте. Як мінімум ви отримаєте відповіді на ці питання.
Пожирачі часу

Пошук роботи - сам по собі робота. А ваш будинок - це ваш офіс. Ті, хто стикався з роботою вдома , знають, що це не так просто. Навколо стільки відволікаючих чинників, що день може пройти зовсім не так, як гадалося. Дисципліна і ще раз дисципліна! Чітко плануйте свій день, складіть щоденний план з пошуку роботи , навчитеся говорити «ні». Якщо пошук роботи дійсно ваша головна мета, то йдіть до неї, як до головної мети. Донесіть це до ваших близьких. У вас не так багато вільного часу, як може здаватися.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su