Wednesday, December 17, 2014

5 причин завжди мати актуальне резюме

У вас хороша робота, дружній колектив, і ви в цілому відмінно справляєтеся. Звичайно, в такому випадку вам навряд чи захочеться шукати нову роботу. Значить і тримати актуальне активне резюме не потрібно? Але, насправді, потрібно.

Як би не складалася ваша кар'єра, резюме слід завжди тримати в актуальному стані. Важко передбачити, коли воно вам може знадобитися, і від куди може прийти кращу пропозицію. Якщо ви давно не оновлювали резюме, і не доповнювали його актуальною інформацією, сайт підготував 5 причин, чому це потрібно зробити.
Ви згадайте про ваші навички та досягнення

Резюме - це не просто список посад і компаній, в яких ви працювали. Це характеристика фахівця.

Резюме має говорити, чому ви навчили на протяг трудового життя, і як використовували ці навички у роботі. Якщо планомірно не вносити ці відомості в резюме, то коли воно вам знадобиться, деякі деталі ви можете просто забути.
Ви підвищите впевненість у собі

Якщо регулярно доповнювати резюме, ви зможете наочно відстежувати свої успіхи. Це допоможе бути більш впевненими в собі , не боятися братися за складні завдання, і мотивуватиме підкорювати нові висоти.
Ви зможете краще зрозуміти себе

Розуміння самого себе і своїх цілей - ключ до успішної кар'єри. За допомогою резюме ви завжди зможете зрозуміти, де вам краще працювалося, чому вам подобалося вчитися, які завдання вам найбільш імпонують і т. П. Завдяки цьому буде набагато простіше будувати подальші плани, визначити які області знань краще підтягнути, а з чим не варто себе пов'язувати.
Ви зможете точніше визначити свої сильні сторони

Чим більше ви працюєте, тим досконаліше ви стаєте в цій справі. Завдяки своїм досягненням, ви зможете точно визначити свої сильні сторони , і при необхідності ще натиснути. Надалі при прийомі на будь-яку іншу роботу ви точно не замислюючись відповісте на питання про свої сильні сторони.
Ви завжди будете готові до гіршого

Життя постійно змінюється, в ній дуже багато змінних, які ви не в силах контролювати. Скорочення, переїзд, хвороба - що б не трапилося, ви зможете набагато швидше повернутися в лад, якщо будете стежити за актуальністю резюме. Крім того, що воно вже буде готове, і на це не треба буде витрачати час, ваше резюме буде більш повним і корисним, а ви самі більш підготовленими. Це дасть вам хорошу фору на конкурентному ринку праці.

Крім того, якщо ваше резюме буде активним на сайтах з працевлаштування, ви зможете періодично отримувати пропозиції роботи. Навіть, якщо ви не збираєтеся йти з поточної позиції, це допоможе вам орієнтуватися в реаліях вашої трудової сфери, знати актуальні вимоги і зарплати . А може ви отримаєте пропозицію, про яку завжди мріяли. Перевірте своє резюме , напевно в ньому знайдеться, що можна виправити, і чим варто доповнити.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su