Sunday, December 28, 2014

4 ради з виживання після втрати роботи

Втратити роботу - практично всі цього бояться. А якщо це відбудеться несподівано, то може сильно перевернути ваше життя. Іноді після звільнення дуже важко зібратися і налаштуватися на правильний лад.

Втрата роботи - це не тільки удар по бюджету, але й по самооцінці. Однак, є способи мінімізувати наслідки цієї стресової ситуації. Занепад настрою є цілком нормальним наслідком втрати роботи, але може негативно позначитися на подальшому пошуку і ритмі життя. сайт підготував поради, які допоможуть впоратися з такою неприємною ситуацією і зберегти оптимістичний настрій.
Не панікуйте

Іноді легка стривоженість може мотивувати до дії і сприяти прийняттю рішень. Але паніка тільки посилить все. Ніхто не приймає правильні рішення з відчуттям сильного стресу. Пам'ятайте про це, тримайте себе в руках і приймайте тільки вивірені рішення .
Чи не відстороняйтеся

Відпочити, подумати і минулому, намітити кар'єрні плани може бути корисно, але не варто повністю йти в себе. Чи не відстороняйтеся від близьких, від колишніх колег. Вони можуть надати саме ту підтримку, якої ви потребуєте.
Не дозволяйте негативним емоціям взяти гору

Злість, образа, смуток, страх - напевно ви відчуєте ці емоції, втративши роботу. Вони можуть просто тягнути вас на дно, не дозволяйте їм цього. З таким настроєм ви точно не знайдете собі нову роботу. Будьте сильними і впевненими у своїх силах.
Чи не прив'язуйтесь намертво до своєї зоні комфорту

Багатьох не влаштовує те, чим вони займалися раніше. Зараз ви вільні і можете спробувати щось нове, вийти зі своєї зони комфорту і ступити на нову незвідану територію, спробувати змінити сферу діяльності . Нові враження і новий досвід дозволяють нам рухатися далі. Можливо, це те, що потрібно вам саме зараз?

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su