Friday, December 19, 2014

Що робити, якщо вас перевантажують роботою

Постійно переробляєте? Не встигаєте закінчити одну справу, як на вас валяться ще два? Повертаєтеся додому абсолютно вичавленими? Знайомий багатьом робочий ритм. Давайте спробуємо його виправити.

Роботодавці завжди хочуть, щоб співробітники виконували якомога більше роботи. І зрозуміти їх можна. Але як пояснити, що ви сильно перевантажені? Та так пояснити, щоб домогтися свого, а не втратити роботу. сайт підготував 5 порад, як правильно поговорити з керівництвом з цього приводу.
Керівництво не завжди знає про вашу навантаженні

Глава вашого відділу або напрямку не зможе допомогти, якщо не буде знати про існування проблеми. Поширена помилка - бути впевненим, що начальство знає наскільки вам важко, і як ви втомлюєтеся, виконуючи наявні і знову покладені на вас обов'язки. Найбільше про деталі своєї роботи знаєте саме ви. Тому поки ви не озвучите проблему, про НЕ не знатимуть.
Розкажіть начальству про ситуацію

Поговоріть з керівником про вашу навантаженні. Поясніть чому з часом вона так підвищилася. Наприклад, на вас поклали обов'язки пішов співробітника, і так і не зняли. Обсяги робіт по деяким клієнтам збільшилися з певних причин і т. П. Про всі факти і нюансах ви знаєте як ніхто інший.
Запропонуйте варіанти

Щоб знайти рішення проблеми важливо не тільки її озвучити, але і запропонувати варіанти її вирішення. Як краще розподілити деякі обов'язки? Які завдання можна відкласти на час? Уявіть, як знайти вихід, наскільки це здійснимо і розкажіть про них.
Знаходьте компроміси

Якщо керівництво буде чинити опір або не діяти, то слід наполягти на своєму і переконати його разом знайти компроміс. Донесіть думку про те, що всяка робота повинна бути виконана добре, адже тільки такий результат піде на користь компанії. А якщо у співробітників не вистачає часу виконати її на вищому рівні, то потрібно розподілити завдання. Ви в одній команді і у вас одні цілі. Тому в складних ситуаціях потрібно діяти і вирішувати проблеми разом.
Дотримуйтесь баланс

Якщо ви працюєте над двома завданнями одночасно, і вони повністю займають ваш час, а з-за обрію з'являється третя, то від чогось доведеться відмовитися. Поясніть начальству, що одне із завдань потрібно буде відкласти на час. Визначте пріоритет кожної з них, опишіть етапи робіт і їх тривалість. Не можна порушувати баланс і сподіватися, що це не вплине на якість. Але ви, як виконавець, можете надати достовірні факти і спрогнозувати результат. Хороший керівник знає, які цілі переслідує компанія. І якщо ви дійсно перевантажені, то піде вам на зустріч, щоб підвищити якість виконуваної роботи.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su