Monday, December 22, 2014

Чи можна працевлаштуватися після невдачі в бізнесі

Діяльність підприємця увазі отримання досвіду в багатьох областях: підбір персоналу, маркетинг, бухгалтерія та багато інших. Але чи зможе він після невдачі розраховувати на працевлаштування або роботодавці скинуть його з рахунків?

Власний бізнес увазі велику кількість ризиків, у тому числі і виявитися незатребуваним кадром на ринку праці в разі невдачі. Але чому незатребуваним, адже навички, отримані за той час, зроблять будь-якого справжнім професіоналом, і такий досвід практично неможливо отримати, будучи просто співробітником? Але роботодавці дивляться на це трохи з іншого боку. Є ряд причин, по яких вони двічі подумають, чи варто наймати колишнього підприємця, тому що він:

    звик самостійно здійснювати контроль, і тому йому буде важко працювати в команді;
    звик до більш високого доходу, тому буде недостатньо мотивований;
    буде не так старатися, оскільки це не його власний бізнес;
    майстер на всі руки, а така людина не завжди є майстром якогось конкретного справи;
    може бути неефективним через почуття заздрості;
    може бути некерованим, тому що звик приймати рішення самостійно;
    підприємець, хоч і колишній, все одно має підприємницький дух, тому він буде намагатися створити щось знову, а страждати буде робота;
    буде розчарований недостатньою відповідальністю і важливістю прийнятих ним рішень.

Цей список можна продовжити, але суть зрозуміла. Це ті речі, які приходять в голову роботодавцю, який бачить резюме колишнього підприємця. Однак, все дуже індивідуально. Один або всі пункти з цього списку можуть абсолютно не мати ніякого відношення до якогось конкретного кандидата. Що ж можна зробити в цій ситуації?
Будьте чесні самі з собою

Подивіться ще раз на цей список. Є в ньому щось, що відноситься до вас? Якщо так, то потрібно почати саме з себе. Якщо якісь або всі пункти не відносяться до вас, то ви повинні точно сказати самому собі, чому не відносяться. Ці пункти не будуть озвучуватися інтерв'юером на співбесіді, але вони точно будуть у нього на думці. Тому будуйте свою самопрезентацію на їх спростуванні.
Конкретизуйте навички

У резюме ви можете написати все, чим займалися в своєму бізнесі, але чи потрібно це роботодавцю? Ви повинні точно знати в якій сфері і ким ви хочете працювати. сайт рекомендує будувати структуру резюме, відштовхуючись саме від цього, описуючи досвід і навички, які будуть важливі потенційному роботодавцю.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su