Tuesday, December 23, 2014

Як повернутися на колишню роботу

У ситуації з поверненням до колишнього роботодавця потрібно бути насамперед чесними з собою.
Обставини догляду

Ймовірність успішного працевлаштування на колишню роботу насамперед залежить від обставин догляду. Якщо відхід був зумовлений яким-небудь конфліктом, були спалені мости, а відносини з колегами або керівництвом залишилися вельми натягнуті, то на благополучний результат краще не розраховувати. Навіть, якщо це було досить давно, і колектив сильно змінився за цей час, питання про звільнення навряд чи вийде уникнути.

Якщо все було не так погано, то цілком можна сподіватися на другий шанс. Потрібно показати себе фахівцем, який знає про способи вирішення специфічних проблем у цій компанії. Розповісти з якими труднощами доводилося тут стикатися, і як вдавалося благополучно з ними впоратися. Акцентуйте увагу не просто на релевантному досвіді в цій сфері, а на досвіді роботи саме в цій компанії.

Спробуйте визначити можливі труднощі в компанії, грунтуючись на минулому досвіді, і запропонуйте варіанти рішень. Якщо у вас залишилися зв'язки, то ними так само можна скористатися.
Майте на увазі

сайт підготував 4 простих ради, якими можна скористатися для успішного повернення.

Час може змінити багато чого. Це завжди варто враховувати. Тому про процеси в компанії на даному етапі її існування ви можете здогадуватися, але не знати напевно. Тому слід акуратніше говорити про проблеми, які ви можете вирішити, адже їх може вже й не бути. Якщо тільки вам не повідомили про них внутрішні джерела.

Будьте готові представити себе, як абсолютно нового співробітника, а не бувалого. Свій досвід та компетенції доведеться доводити, а не сподіватися на минулі заслуги.

Підготуйте хорошу історію. Навіть, якщо багато були б раді знову побачити вас в компанії, це ще нічого не гарантує. Вам все одно потрібно буде переконати роботодавця, що ви краще за всіх підходите на цю позицію. Ніхто не чекає, що цього разу ви залишитеся тут назавжди, але ваша зацікавленість роботою і мотивація не повинні викликати сумнівів.

Не будьте нахабними. Нехай ви дійсно ідеальний кандидат на цю посаду, але надмірна самовпевненість може нашкодити. Залишайтеся доброзичливими і відкритими.

Переконайтеся, що не здійснюєте помилку. Пам'ятайте, чому пішли минулого разу? Впевнені, що хочете повернутися? Складіть список плюсів і мінусів роботи в цій компанії. На співбесіді ви зможете уточнити, що змінилося. Це допоможе прийняти остаточне рішення. Ви повинні мати чіткі уявлення про те, чого хочете досягти там, і впевненість, що у вас є на це шанс.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su