Tuesday, December 16, 2014

Як правильно описати себе роботодавцю

Співбесіда - це не допит без можливості зробити крок в сторону. По-справжньому дізнатися кандидата можна лише в нормального людського бесіді, під час якої можна розкритися. Тут-то і потрібно правильно себе проявити.

Не секрет, що співбесіда для більшості - досить хвилююча подія. Найчастіше ми напружені, замкнуті, боїмося взболтнуть зайвого або дати неправильну відповідь. Але інтерв'юеру потрібно дізнатися вас максимально добре, наскільки це можливо за такий період часу і в такій обстановці, як професіонала, і як людину. Напевно ви почуєте питання «Розкажіть трохи про себе». Це ваш шанс показати себе з хорошого боку і довести, що ви впораєтеся з роботою.

Прохання розповісти про себе - дуже універсальна. З її допомогою роботодавець може розговорити кандидата: дізнатися цікаві і важливі факти біографії, визначити наявність і рівень володіння деякими навичками, більше дізнатися вас, як людину, щоб зрозуміти спрацюєтеся ви з колективом.
Що ще роботодавець дізнається про вас

сайт рекомендує будувати розповідь про себе, грунтуючись на майбутні обов'язки і розумінні, які якості в першу чергу буде оцінювати інтерв'юер.

Грамотна мова важлива в будь-якій професії і в цілому в житті, але особливо це відноситься до роботи, пов'язаної з комунікацією та спілкуванням з людьми. Якщо ви претендуєте на посаду менеджера з продажу, секретаря, консультанта і т. П., Але не можете ясно, зрозуміло і без запинок висловлювати свої думки, то шансів у вас немає. В оповіданні про себе ви повинні самостійно вибудувати лінію оповідання, і плавно завершити її. Теж саме вам потрібно і в бойових робочих умовах.

Професійні якості зазвичай перевіряються більш конкретними питаннями, а й у вашому оповіданні інтерв'юер буде шукати підтвердження вашого професіоналізму. Щоб переконати роботодавця в тому, що ви знаєте свою справу, розкажіть трохи про свої захоплення, які пов'язані з професійною діяльністю, на прикладі пари ситуацій з життя покажіть, як використовуєте якості, які необхідні для виконання цієї роботи і т. П.

Достовірність відомостей, які ви вказали в резюме або у відповідях на попередні запитання, так само можна перевірити завдяки вашій розповіді. Кращий спосіб не попастися тут - просто спочатку говорити правду, тоді ви точно не заплутаєтеся в деталях.
Основні моменти

Пам'ятайте, що ключові моменти вашої біографії вказані в резюме, тому повторюватися не варто. Розкажіть щось більше, щось більш цікаве, ніж тему диплома та перелік колишніх робіт.

Варто розуміти, що свідомо правильної відповіді на таке питання немає , як і якогось готового шаблону. Ви повинні просто розповісти, що важливо для вас, що має значення, злегка приправивши історію доказами своїх компетенцій, які відповідають вакансії.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su