Saturday, December 27, 2014

6 причин не змінювати професію

Ви повністю віддається роботі, але не відчуваєте ніякої віддачі? Поточні завдання провокують виключно головний біль? Всі ознаки говорять, що пора змінити сферу діяльності? Справедливо, але не варто поспішати.

У багатьох наставав момент, коли хотілося втекти з поточної роботи і навіть кардинально змінити сферу діяльності. Серцю, звичайно, не накажеш, але і поспішних рішень допускати не варто. А усвідомити їх поспішність, опинившись на невідомій території без необхідного досвіду і зв'язків, може бути дуже неприємно.

Це не означає, що робити це в жодному разі не можна. Якщо ви абсолютно впевнені, що перебуваєте не в тому місці і робите не ті речі, то повне перезавантаження кар'єри може вам допомогти.

Але є й альтернативні виходи, здавалося б, з безнадійних ситуацій. Перед тим, як писати заяву на звільнення, спробуйте скористатися порадами сайт , можливо, становище можна виправити.
Ви не вписується в корпоративну культуру

Якщо вас не влаштовують відносини з колегами і керівництвом, можливо, вам просто потрібно знайти компанію, корпоративна культура в якій більше відповідає вашому стилю роботи.

Приміром, якщо в компанії прийняті постійні усні уточнення і регулярні наради, то, як інтроверта, вас це може дратувати. Але це не означає, що робота вам не підходить, просто не підходить компанія.
Ви не отримуєте бажаного визнання і статусу

Якщо вам важливо звучну назву посади і фото на стіні пошани, але у вас не виходить цього домогтися, то це не означає, що потрібно міняти сферу діяльності і пускатися в пошуки більш придатної для вас. Швидше за все справа в заниженої самооцінки, а не в неправильному виборі професії. Велика залежність від чужої думки завжди створює додаткові проблеми і підвищує почуття незадоволеності. Зосередьтеся на собі, а не на тому, що думають інші.
Вам нудно на роботі

Набридло позіхати, і робота здається нудьгою смертної? Перш ніж шукати собі нове покликання, спробуйте робити свою роботу швидше і краще, попросіть більше обов'язків, почніть суміжні проекти. Це цілком допоможе вам впоратися з тугою.
Ви досягли стелі в компанії

Ви розумієте, що в компанії вам більше нікуди рости. Але якщо ви досягли стелі в одній компанії, це не означає, що в інший все буде також.

Або ж ви можете отримати додаткову освіту, пройти курси підвищення кваліфікації, і тоді можливості зростання збільшаться.
Ви хочете більше грошей

Поміняти професію, щоб заробляти більше - звучить заманливо. Але пам'ятайте, що починаючи з нуля, вам доведеться спуститися на пару зарплатних сходинок вниз. І знадобиться значний час, щоб домогтися потрібних результатів. Може простіше підвищити свій поточний рівень і боротися за великі цифри на знайомій території?
Ви допустили велику помилку

Вас звільнили через серйозної помилки, яку ви здійснили? Тепер вас цілком може переслідувати страх і збентеження при працевлаштуванні в іншу компанію, але в цій же сфері. Аж до того, що ви вирішите кардинально змінити професію.

Помилки трапляються у всіх , навіть у крутих професіоналів своєї справи. Краще витягти з неї користь і зробити правильні висновки, чим все життя звинувачувати себе.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини uucraft.ru urkarl.ru urganchshahar.uz uz-gis.in.ua uzb.stv.uz uz-antiterror.uz uzi.kz vareza.biz vakfikebirhaciziyahabibogludernegi.com vashpartner.su